hugo6969 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Dobrý den,mám prosbičku.Nemá někdo skušenosti s elektrikou? Občas se mi stane že se rosvítí kontrolka dobíjení,přestanou jít blinkry a ventilátor topení.Po nějakém čase něco cvakne a zase to chodí normálně. Předem děkuji,J.Martinek. Citovat
dzana.m Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 zkus se podívat na uhliky na altíku Citovat
hugo6969 Odesláno 29. prosinec 2008 Autor Odesláno 29. prosinec 2008 Děkuji za odpověď,kouknu na to, ale je mi divný že funguje vše ostatní:světla výstražné blinkry atd. Ještě sem si všiml že při tom nejde palivoměr a teploměr. Citovat
dzana.m Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 ja sem mel uhliky včudu a taky mi šli jen svetla a vystržný blinkry jinak ostatní mi taky nešlo Citovat
dzana.m Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 jo nemáš zaco snad to bude jen tahle maličkost Citovat
pastorek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: hugo6969 Dobrý den,mám prosbičku.Nemá někdo skušenosti s elektrikou? Občas se mi stane že se rosvítí kontrolka dobíjení,přestanou jít blinkry a ventilátor topení.Po nějakém čase něco cvakne a zase to chodí normálně. Předem děkuji,J.Martinek. To by som videl najskôr na spínaciu skrinku alebo kontakty na okruhu 15. Všetky spomínané zariadenia sú napájané z tohoto okruhu. Smerovky, ventilátor, prístroje a osvetlenie hodín prestane fungovať. Kontrolka nabíjania sa rozsvieti lebo alternátor prestane byť budený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.