Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zoby: To vzadu byli cepickari myslim tim nasi slavnou policii :papa

A příčina: je to do kopce a asi 20 metru pod tou nehodou je tam zatacka a jak jsme jeli tak jsme najeli moc nakraj a byl tam jemný štěrk po zimě a tom jsme dostali smyk a pak se to trochu smykalo a nasledovalo zaboreni cumakem do hliny a prevracení přes kapotu na střechu

[Editován dne 6/5/04 KUBIK 306]

Odesláno

Naštěstí se nikomu nic moc nastalo jen jsme byly dotluceni jelikoz jsme v tom jeli 4 tak ti v predu byly pripoutani a ja jeste s jednim kamosem jsem pripoutany nebyl (seděli jsme v zadu) tak mám naraženou pravou ruku a zada, šrám na čele a kamoš má narženou pravou čast těla a ti dva v předu je jen boli za krkama

Odesláno
Napsán autorem KUBIK 306

Emiš: pružiny jsme netestovali jelikož on teprve s tuningem začínal tak tam měl jen čirou optiku a ty pružiny mám na svoji Peugeotu 306 :papa

Na, to že s tuningem teprve začíná se pustitl dost radikálně do karoserie :D

Odesláno

TAK to opravdu nechapu jak se nekomu muze tohle podarit,to je fakt um takhle nabourat a zrusit auto.Skoda ty peginy.Uz nikdy nebude takova jako kdyz vyjela z fabriky.doufam ze to vsichni prezily.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...