Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mal som 2002 SW a nemal som ani strieborne klucky, ani strieborne hagusy ani zadnu listu na kufri a malo presklenenu strechu a komplet vsetko vo vnutri co ma SW mat :mrk a teraz sa v tom vyznajte :D ked som to konzultoval s predajcom Peugeota, tak mi potvrdil, ze zopar ich takych vyrobenych bolo, takze som mal vynimku, ktora potvrdzuje pravidlo :mrk auto bolo farba lucifer cervena

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Když je to SW - má to napsané na kufru:papa

( Týká se 307; 308 to má jak psal Pajda s tím, že Confort už v ceníku není, jen Confort Pack a pak ty Premium výbavy)

a to zistis hlavne pri inzerate na internete :D:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chlapi chci se ještě zeptat. Uvažuji o koupi o tohoto modelu jen mě zaráží taková drobnost , že všude co čtu testy se uvádí jako standartní výbava automat. klima tak jsem už na vlastní oči viděl v sw i klimu manualní. Je to možné nebo nějaká bastl po havárce. Ps ta automat klima je dvouzonova myslím u modelu do roku 2005

Odesláno

nehrozi. ako standard to ucite nebolo, standard je 6xABG a klima, ale manualna. pokial viem aj ta automaticka na 99% nie je dvojzonova, ak sa mylim opravte ma. vo faceliftovom zase na 100% dvojzonova je, ale takisto to nie je standard.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...