stres3dcz Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Cau k cemu je ta vec c.11 na obrazku? Vypada to tak ze do toho jde silna hadice pak se to zuzi je to slaby a na konci se to zase zesili jako to bylo na vstupu a jde to dal? K cemu to je to je tam aby tam proslo min vzduchu nebo co? a jeste za timhle jak je hadice k filtru (22) tak je tam jedna dirka ta tam ma bejt? Jeste mi tam chybi ta hadice cislo 16 to teplo od svodu ma to cenu ji tam davat nebo mam tu diru v tom podtlakovym ventilu zacpat? Dik [upravil dne 28/12/08 stres3dcz] [upravil dne 28/12/08 stres3dcz] Citovat
pastorek Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 To zúženie nemá temer žiadny praktický význam. Dierka na hadici 22 má byť ak je na tom kolene dolu. Hadica 16 má význam v zime. Výfuk sa zohreje pomerne rýchlo a potom si motor saje teplý vzduch čo má výhodu v lepšom odparení paliva a tým i lepšom spaľovaní. Znižuje to spotrebu. Citovat
stres3dcz Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 a nesnizuje treba to zuzeni vykon? prijde mi to tam takovy podvny neco jako omezovac, takze tu hadici 16 tam urcite dodam nemusi to bej na nejaky veliky teploty ne? Diky moc za rychlou odpoved:super Citovat
pastorek Odesláno 28. prosinec 2008 Odesláno 28. prosinec 2008 Původně zaslal: stres3dcz a nesnizuje treba to zuzeni vykon? prijde mi to tam takovy podvny neco jako omezovac, takze tu hadici 16 tam urcite dodam nemusi to bej na nejaky veliky teploty ne? Diky moc za rychlou odpoved:super To zúženie neznižuje výkon lebo v tom mieste pôjde to isté množstvo vzduchu ale väčším prietokom. Skôr mi to pripadá ako nejaký tlmič sania. Tá hadica 16 by mala byť odolná teplu. Dá sa také bežne kúpiť, nieje drahá. Je to pletenec z plechu a izolácie. Citovat
stres3dcz Odesláno 28. prosinec 2008 Autor Odesláno 28. prosinec 2008 Diky moc takze jenom koupim tu hadici a nebudu dal resit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.