číža Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Nazdárek peugeoťáci mám velký problém a nevím jak ho odstranit . Když je venku zima a ja zatopím v autě tak jse mi pořád zamlžují všechnzy okna. Musím zapnout ofuk předního skla a pak je na chvylku klid,ale je to rachod a není slyšet radio . Prosím zná někdo problém pomozte. S pozravem Číža:myslim Citovat
MatrixChose Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Máš klimu - vnitřní okruh? Pravděpodobně zničený převodový kolečka a zavřenej přívod vzduchu z venku. Podívat se pod kabinovej filtr a případně otevřít klapku - aby jsi viděl větráček a až budeš chtít vyhodit prachy tak koupit novej motorek (vyndáš v kabině kastlík a uvidíš ho - malá černá krabička o něco menší než od cigaret). Fotka tu někde byla, stačí hledat. Citovat
kubanec86 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 nazdárek!!! mám podobnej problém,jen s tim že sem mi potí jen půlka čelního skla ( na řidičovo straně) a řidičovi dveře...a nepomáhá mi ani když dám větrák na plno...a pak, ještě jedna věc, dost mi smrdí topení, nevim k čemu bych to popsal...jestli víte jak je to cejtit v autobuse, když topí.... Citovat
kubanec86 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: honza406 pokud je cítit smrad tak se podívej na kabinový filtr pokud je mokryý přicpaný tak se není čemu divit Náhodou mi neporadíš kde ten filtr mám hledat co? Citovat
kubanec86 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Dík moc... A proč se mně mlží jen půlka okna už náhodou nikdo neví co? Citovat
kubanec86 Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Dobrá skusim to nějak vygóómat.... ale jinak dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.