Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek peugeoťáci mám velký problém a nevím jak ho odstranit . Když je venku zima a ja zatopím v autě tak jse mi pořád zamlžují všechnzy okna. Musím zapnout ofuk předního skla a pak je na chvylku klid,ale je to rachod a není slyšet radio . Prosím zná někdo problém pomozte. S pozravem Číža:myslim

Odesláno

Máš klimu - vnitřní okruh? Pravděpodobně zničený převodový kolečka a zavřenej přívod vzduchu z venku. Podívat se pod kabinovej filtr a případně otevřít klapku - aby jsi viděl větráček a až budeš chtít vyhodit prachy tak koupit novej motorek (vyndáš v kabině kastlík a uvidíš ho - malá černá krabička o něco menší než od cigaret). Fotka tu někde byla, stačí hledat.

Odesláno

nazdárek!!! mám podobnej problém,jen s tim že sem mi potí jen půlka čelního skla ( na řidičovo straně) a řidičovi dveře...a nepomáhá mi ani když dám větrák na plno...a pak, ještě jedna věc, dost mi smrdí topení, nevim k čemu bych to popsal...jestli víte jak je to cejtit v autobuse, když topí....

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pokud je cítit smrad tak se podívej na kabinový filtr pokud je mokryý přicpaný tak se není čemu divit ;)

Náhodou mi neporadíš kde ten filtr mám hledat co? ;):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...