BiFF Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 no jsem zvedavej kdo bude menit turbo pri 120000 jak tam je reseno chalezni turba nevis ?? Citovat
kujon106 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Kujon: cau pane , ale vis jak mam pro ne slabost, ale babe se bohuzel libi Mini Cooper S takze bohuzel si ji neporidim jo Tecko jezdi , ted jsem ho zrovna ulozil na zimni spanek a vytahl jsem Micko A jak u tebe vsechno v poho ? Mini S? Jéé, koukej jí to rozmluvit :-) U mě čéče taky vše v klidu, auto už od půli listopadu chrní v garage a těší se společně se mnou na jaro :-) Citovat
BiFF Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak me se to Mini taky libi ma to dobre jizdni vlastnosti jak jsem si cetl a 160 poniku z takovym lechkym autickem muze byt good Jinak chlapci nevite o nekom kdo by mohl pomoct nabastlit Turbo na saxo vts 1.6 16v ?? Budem asi pristi rok upravovat karu od kamose teda pokud se sezenou na to lidi Citovat
antal Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Tak me se to Mini taky libi ma to dobre jizdni vlastnosti jak jsem si cetl a 160 poniku z takovym lechkym autickem muze byt good Jinak chlapci nevite o nekom kdo by mohl pomoct nabastlit Turbo na saxo vts 1.6 16v ?? Budem asi pristi rok upravovat karu od kamose teda pokud se sezenou na to lidi Ak budeš mat Mini S tak to budeš mat ten samy motor ako ja:mrk Citovat
BiFF Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Akorad ja tam budu mit Kompresor S turbem se jich moc neprodava nebo spis prodava ale u nas ne Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: BiFF Tak me se to Mini taky libi ma to dobre jizdni vlastnosti jak jsem si cetl a 160 poniku z takovym lechkym autickem muze byt good Jinak chlapci nevite o nekom kdo by mohl pomoct nabastlit Turbo na saxo vts 1.6 16v ?? Budem asi pristi rok upravovat karu od kamose teda pokud se sezenou na to lidi to by bylo velice zajimavy,106owners.uk,tam je nejaky GTi turbo..tady v Cechach jsem o nikom neslysel...nebude se to lisit v prestavbe na jakykoukoliv jinou foukacku z N/A... Citovat
agresssor Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Lentilka ej už tu byla fotka té nové členky??? Asi ne:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Lentilka ej už tu byla fotka té nové členky??? Asi ne:( Ještě určitě ne, od tý doby se ještě nějak nedostala k počítači co vím. Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. leden 2009 Odesláno 26. leden 2009 Peti jestli mají ty fotky přijít sem, tak se asi po.... :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.