Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Kujon: cau pane , ale vis jak mam pro ne slabost, ale babe se bohuzel libi Mini Cooper S takze bohuzel si ji neporidim :( jo Tecko jezdi , ted jsem ho zrovna ulozil na zimni spanek a vytahl jsem Micko :)

A jak u tebe vsechno v poho ?

Mini S? Jéé, koukej jí to rozmluvit :-) U mě čéče taky vše v klidu, auto už od půli listopadu chrní v garage a těší se společně se mnou na jaro :-)

Odesláno

Tak me se to Mini taky libi ma to dobre jizdni vlastnosti jak jsem si cetl a 160 poniku z takovym lechkym autickem muze byt good :) Jinak chlapci nevite o nekom kdo by mohl pomoct nabastlit Turbo na saxo vts 1.6 16v ?? Budem asi pristi rok upravovat karu od kamose teda pokud se sezenou na to lidi ;)

Odesláno

Tak me se to Mini taky libi ma to dobre jizdni vlastnosti jak jsem si cetl a 160 poniku z takovym lechkym autickem muze byt good :) Jinak chlapci nevite o nekom kdo by mohl pomoct nabastlit Turbo na saxo vts 1.6 16v ?? Budem asi pristi rok upravovat karu od kamose teda pokud se sezenou na to lidi ;)

Ak budeš mat Mini S tak to budeš mat ten samy motor ako ja:mrk
Odesláno

to by bylo velice zajimavy,106owners.uk,tam je nejaky GTi turbo..tady v Cechach jsem o nikom neslysel...nebude se to lisit v prestavbe na jakykoukoliv jinou foukacku z N/A...

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Lentilka

ej už tu byla fotka té nové členky???

Asi ne:(

Ještě určitě ne, od tý doby se ještě nějak nedostala k počítači co vím. :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...