Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: s1600

206 RC taky zrovna levna zalezitost neni...207 GT je kraska,v bily barve na 18\'\'-to bude moje dalsi auto:D:D

Tak nech sa ti splní!
Odesláno

S1600.Pozeram na tu tvoju naladu a niesom si isty čo si mam mysliet.Jazdiš momentalne 207GT?

[upravil dne 6.1.2009 antal]

[upravil dne 6.1.2009 antal]

Odesláno
Původně zaslal: antal

S1600.Pozeram na tu tvoju naladu a niesom si isty čo si mam mysliet.Jazdiš momentalne 207GT?

kez by,jezdim Fabii 1.2 HTP,pug je do zitra v servisu...oznaceni motoru v GT je taky HTP,vid?...:)

Odesláno
Původně zaslal: antal

No vidíš to teraz som sa chytil sám.Neviem prečo ale ja som tam vydel THP:myslim

nebo tak THP,tak se to znaci,ted jsem byl zmatenej ja...:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

zmatek nad zmatek :)

jinak to antal: tvoje jmeno je prezdivka jen nebo se tak jmenujes? :) ja jen ze ja jsem taky Antal :)

Antal nebo spiral?:myslim................joke

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

zmatek nad zmatek :)

jinak to antal: tvoje jmeno je prezdivka jen nebo se tak jmenujes? :) ja jen ze ja jsem taky Antal :)

Je to len moja prezdivka ktora ale vychadza z mojho přímení(skoro)
Odesláno

jj,uz se to blizi:D..nebudu to ale nijak hrotit...je skoda,ze vsichni 106kari jsou zdaleka,v Praze jsou srazy kazdej mesic,ale jsou jezdi tam jen radni clenove nebo 406kari,nevim,co bych tam delal,stydel bych se...pockam na nejakej republikovej..:cool:

Odesláno

Ta 207 GT nevypada spatne akorad se trochu bojim zivotnosti tech motoru celkove tech foukanych 1.6 co ted leti jak prase :)

Antal:kolik mas spotrebu ? by me celkem zajimalo jelikoz s turbinou se pomalu jezdit neda :) a hodne do tech novych aut nabizi benziny treba uz jenom preplnovane 1.6 ;)

Odesláno

Kujon: cau pane , ale vis jak mam pro ne slabost, ale babe se bohuzel libi Mini Cooper S takze bohuzel si ji neporidim :( jo Tecko jezdi , ted jsem ho zrovna ulozil na zimni spanek a vytahl jsem Micko :)

A jak u tebe vsechno v poho ?

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Ta 207 GT nevypada spatne akorad se trochu bojim zivotnosti tech motoru celkove tech foukanych 1.6 co ted leti jak prase :)

Antal:kolik mas spotrebu ? by me celkem zajimalo jelikoz s turbinou se pomalu jezdit neda :) a hodne do tech novych aut nabizi benziny treba uz jenom preplnovane 1.6 ;)

no technologie na to aby i ty foukany 1,6tky vydrzeli dlouho je... jde o to jestli vyrobci chtej aby to vydrzeli.... ukaze asi az cas.....

Odesláno

Presne tak zalezi jestli se to proste do tojo motoru oplati dat poradnou klikovku kdyz se to proda potom za 300 nebo kolik se to prodava ze vsechno zalezi na vyrobci a myslim ze tam nejak extra good veci asi davat nebudou nerikam ze to nebude dobre ale treba na nejake zvedani vykonu to uz asi moc nebude , Jinak jak jsem mel tedkom rozebrany motor z Micka hosi takovou klikovku jsem jeste nevidel to je proste maras dobra

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Spotreba je podla mna super,momentalne mi tam svieti 8,2l a to je viac menej mesto.Ked plachtim na Slovensko pri rychlosti 110-130km/h tak tam je vetšinou 7,1.Raz som tam mal 6,5l ale to fakt nechapem ako som sa k tomu dopracoval:D:DA s tou životnostou ved uvidime,ked može mat WV 1,4ku 180konovu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...