Hanys55 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 a šel by tan tempomat dodělat na Mičko starej model, podle sevisboxu se dával na motory XU9J2 a XU9J4 což je můj.... Citovat
Vydrýsek Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: voštík C.C. je tempomat, jasná páka a na tunelu nemá co dělat, ten se dával vlevo dolu od volantu vedle mlhlovek předních. Že se vyskytuje někomu na tunelu se dá vysvětlit snad jen jako použítí toho čudlíku jako záslepky. BTW: Tecko nikdy nemelo tempomat pokud ma nekdo 6ti cudlikovou verzi tunelu, tak: 2x sedačky, 1x záver diff 1x zamykání zadních oken 2x zadní okna 4cudlikova verze: 2x zadní okna 1x blokace zadních oken 1x závěrka diff (málokdy obsazená funkčním čudlékem) já v autě tempomat mám (i když neběhá) a čudlík je na středové konzoli.... a bastl to nebude... Citovat
mi16 Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Tempomat v starom micku myslim ze mali len americke verzie... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.