tutiss Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 zdravim! mam 406 break 2,00 hdi 66 kw.2 krat mi uzvypadlo víko na olej v motore raz som ho nasiel na ramene druhy krat uz nie.je to normalne aby sa to len tak povolilo?jazdil som asi tyzden naminimalnej hladine oleja ale kontroka mi nesvietila.teraz mi ale svieti kontrolka motora . moze to mat nejaku suvislost?olej som ale medzi tym dolial. ak viete poradit alebo mate podobny problem tak napiste ! diky.:bojim Citovat
malypeto Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Kryt motoru ti drzi dobre??Kamarat tam nemal dva tie cudliky a vyhodilo mu to aj mierku aj vicko na nalievanie oleju. Citovat
tutiss Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 no nebudes mi verit ale dnes som sa na to dival a presne som na to myslel chyba mi tam totiz jeden ten uchyt a ten kryt dost vybruje,takze zadovazim druhy.ale prco svieti ta kontrolka motora to je dylema.asi diagnostika ma neobide .zatial dakujem za radu. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 jestli tě nečeká daleká cesta a motor jede v pohodě,zatím bych tu kontrolku neřešil--zhasne někdy sama.Jezdit s mini- mem oleje na měrce nedoporučuju Citovat
malypeto Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Ja som tie povodne cudliky zamenil za plastove matky M6 a na tie silony na silentblokoh narezal M6 zavit nakrutil a v pohode... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: malypeto Ja som tie povodne cudliky zamenil za plastove matky M6 a na tie silony na silentblokoh narezal M6 zavit nakrutil a v pohode... jinak origo ten cudlík stojí tady 40 kč a ten malý silentblok na dekl motoru 100 kč Citovat
malypeto Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Parkrat som ich aj ja potratil preto taka drobna uprava.Je to tam viacmenej na furt :-D Citovat
tutiss Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 no super diky za rady prajem prijemne sviatky vsetkym.:mrk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.