Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Chcem si spraviť radosť na vianoce a kúpiť si origo puklice na 306 13 palcové. Prosím vás neviete, kde sa dajú kúpiť? Prehľadal som už veľa obchodov, ale nejak nemôžem nájsť tie moje. Ďakujem.:myslim

Odesláno

Ďakujem. Našiel som zopár inzerátov, kde chlapíci ponúkajú \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\". Sú to napodobneniny, originály,alebo nejaká habaďúra? Nemáte niekto s tým skúsenosti. Zaráža ma, že sú to súkromné osoby a nie inter.obchody.

Odesláno
Původně zaslal: rolis7

Ďakujem. Našiel som zopár inzerátov, kde chlapíci ponúkajú \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\". Sú to napodobneniny, originály,alebo nejaká habaďúra? Nemáte niekto s tým skúsenosti. Zaráža ma, že sú to súkromné osoby a nie inter.obchody.

Nebuď naivný. \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\" z toho úplne srší že sa jedná o kradnuté veci.

Odesláno

Origo budou ale neco stat, neni to zrovna levna zalezitost

Ale zas origo sou origo, kvalita je neporovnatelna, neni su s tvrdeho plastu, su pruznejsie, je to o niecom uplne inom.

Origo 13 ky mam i ja :) ale este of vyroby ...

Odesláno

Originál v Peugeotu stojí cca. 500 kč./ kus. Ptal jsem se, když mi ukradli moje org.:bacha Pokud parkuješ přes noc na ulici, zvaž jestli je to dobrá investice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...