rolis7 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Ahojte. Chcem si spraviť radosť na vianoce a kúpiť si origo puklice na 306 13 palcové. Prosím vás neviete, kde sa dajú kúpiť? Prehľadal som už veľa obchodov, ale nejak nemôžem nájsť tie moje. Ďakujem. Citovat
pastorek Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Origo asi nenájdeš v obchodoch ale iba v Peugeote. Citovat
rolis7 Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Ďakujem. Našiel som zopár inzerátov, kde chlapíci ponúkajú \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\". Sú to napodobneniny, originály,alebo nejaká habaďúra? Nemáte niekto s tým skúsenosti. Zaráža ma, že sú to súkromné osoby a nie inter.obchody. Citovat
pastorek Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: rolis7 Ďakujem. Našiel som zopár inzerátov, kde chlapíci ponúkajú \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\". Sú to napodobneniny, originály,alebo nejaká habaďúra? Nemáte niekto s tým skúsenosti. Zaráža ma, že sú to súkromné osoby a nie inter.obchody. Nebuď naivný. \"origo puklice na akýkoľvek druh auta\" z toho úplne srší že sa jedná o kradnuté veci. Citovat
rolis7 Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Máš pravdu. Ruky preč. Ďakujem. Ja som to tušil, ale som ešte z tej poctivej generácie a tieto praktiky sú mi cudzie. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Origo budou ale neco stat, neni to zrovna levna zalezitost Ale zas origo sou origo, kvalita je neporovnatelna, neni su s tvrdeho plastu, su pruznejsie, je to o niecom uplne inom. Origo 13 ky mam i ja ale este of vyroby ... Citovat
virnik Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 tie originaly od pežotu sa cenov bližia k novym elektronom lacnejších značiek Citovat
Guest DEEP Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Originál v Peugeotu stojí cca. 500 kč./ kus. Ptal jsem se, když mi ukradli moje org. Pokud parkuješ přes noc na ulici, zvaž jestli je to dobrá investice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.