Tornado Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Zajimalo by me jestli pasuji sedacky z noveho modelu do stareho? Zkousel jsem hledani, ale nic moc jsme nenasel. Jen ze je tam snad problem u zadnich operadel, ze maji jiny drzak? Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Myslím že tam jsou jinak držáky opěradel jak říkáš. Najdi si tu téma kde se řešila kůže a tam to popisoval čakom a Viper. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Tady psal Paul Jane, že sedačky bohužel záměnné nejsou. Citovat
čakom Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 jedině předělat čalounění na kostách opěradel. Citovat
Tornado Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 Diky za reakce. Ja tu prave narazil na informaci ze je to stejny a pak dalsi informace, ze je tam problem s tema uchytama. Citovat
Neon Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 U kombajnů by to ale mělo pasovat (myslim, že Pe.Tr má sesle z novýho modelu) ... sedan asi NO WAY:roker Citovat
vojti26 Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 nekdo tu psal ze se mu povedlo je prehodit...ale ze u tech zadnich urizl ty uchyty a prevaril je jinam mam pocit ne? Citovat
Tornado Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 vojti26: no neco takovyho tam bylo, ale do toho bych nesel. Citovat
jjjirkaaa Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Přehezoval jsem to na sedanu, ma to pouze jinde ty horní úchyty na zadnich sedákách,jinak je to stejný. Volil jsem ale cestu přečalounění. Jde to snadno,práce cca 3 hodiny i s kafem;). Ze starých jsem nechal jen ty plechy a z tech nových jsem upravil jen ten molitan(je tam jinak tvarovaná výztuha), z rámu nových jsem odřízl držák střední operky hlavy a přidal ke starému rámu a poslední uprava vytvořit otvor na krajích opěradel pro zasunutí mechanizmu zámku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.