marmen Odesláno 1. květen 2004 Odesláno 1. květen 2004 Čau mám takový malý dotaz. Mám 405 SRDT a štve mě že tam nejsou mlhovky. Původně jsem přemýšlel, že bych někde sehnal jen spodní díl nárazníku s těma otvorama a nějak to tam přinýtoval. Teď jsem se díval na www.aci.cz a mají tam mlhovky přímo s těma plastovýma rámečkama. Nevíte jestli by to tam šlo nějak připasovat po vyříznutí vlastních otvorů. Líbí se mi jen originál nárazník s orig. mlhovkama. Dík a Čau. Citovat
jiri.wolf Odesláno 1. květen 2004 Odesláno 1. květen 2004 Nevím jak na 405, ale na 306 jsou v nárazníku \"naznačené\" otvory (takže jdou velmi přesně vyřezat) a jsou tam připraveny i potřebné úchyty. Potom záleží na versi, jestli je připravena i kabeláž - já ji tam měl. Koukni na hlavní stránky klubu do sekce servis, o dodatečné zástavbě mlhovek jsem napsal článek - je to sice pro 306, ale určitě některé poznatky využiješ. Myslím, že by to neměl být problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.