Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: kosticka

petra: sa pochválil len trochu nevhodnou fotkou :bacha:D... a inak ďakujem :mad::roll:D

Musím se ho zastat, ale fotka ač odhlaluje vela:D tak skrývá to nejdůležitější, takže nevhodná není.......jen se prostě z čistě mužské ješitnosti vytahuje co má doma za krásnou babu, viď WTygře:aut

presne tak Petro- ved sa mam cim chvalit. a oci si mozu popast aj iní.:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

viac uz len s dovolením svojej milovanej.:papa

Souhlas a příště nám můžete ukázat nějakou společnou, třeba Kostička v bílém, Ty v obleku, v pozadí vaše dvě autíčka a v popředí vaši pejsci:aut

Odesláno

whitetiger: :roll

kujon106: :Dsamozrejme... mám aj wtigrovu fotku bez psíka :D :D:D:D:D:D

[upravil dne 19/2/09 kosticka]

Myslím, že Kujonek bude zklamán:D:D:D

Odesláno

no uz to tu bolo povedane- takže v máji. 9teho. ste pozvaní. :D

Do Lipan.........kde to jééééééééé, tam byla nějaká bitva:myslim Tak né, že se tam pomlátíte i Vy:D

Odesláno

Do Lipan.........kde to jééééééééé, tam byla nějaká bitva:myslim Tak né, že se tam pomlátíte i Vy:D

Peta- Bitka bola v Lipanoch ale tých ktoré su u Vás pri prahe. v nasich sa bijeme len obcas. a to aj tak iba ja s kostou. :D

Odesláno

Peta- Bitka bola v Lipanoch ale tých ktoré su u Vás pri prahe. v nasich sa bijeme len obcas. a to aj tak iba ja s kostou. :D

Noooo když mě se ty bitvy motaj, sedláci jsou u Chlumce, husité u Lipan........pak ta nešťastná Bílá hora, kdepak já a škola........takže vy se mi už neperte....svatba bude rozhodně lepší a pak sem dejte pár foteček, protože takovou dálku vážně nepojedu:(

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

velice zajímavé fotky až později jsem si všiml že je kolem krajina a nějaké auto:D:D:D

Že zrovna ty jsi z toho tak vyjukanej:mrk Máš doma podobný model, jen v blonďatým provedení:aut

Odesláno

Aha konečne na fóre nejaký Slovák a blízko odo mňa. Ale tie Vaše P106 sa mi vôbec na 106tky nepodobajú. To máte akú vytuningovanú verziu. 9.mája svadba? Možne prídem s tou svojou milovanou na našej 106tke Vás pozrieť. Mňa to tiež čaká, ale zatiaľ sa bránim a odolávam silnému náporu nežnejšieho pohlavia :-)

Počuj Jan07 čo je to za zvyk píliť drevo na sbatbe? Ja radšej rúbem.

Odesláno
Původně zaslal: lordlacik

Díky za připomenutí, na to jsem se taky chtěla zeptat. Proč u toho hřbitova řežete dřevo, takovou tradici neznám;)

Odesláno

lordlacik: no tak vyšlo :D ale na whitetigra som nevyvíjala žiadny nátlak žení sa dobrovoľne že? :bacha tak sa potom kľudne zastav na \"posilnenou\"

a pokiaľ by malo rezanie dreva na svadbe nejaký hlbší význam tak to kľudne môžeme využiť aj my...aspoň bude s čím topiť v zime :roker:D

[upravil dne 19/2/09 kosticka]

Odesláno

Původně zaslal: lordlacik

Díky za připomenutí, na to jsem se taky chtěla zeptat. Proč u toho hřbitova řežete dřevo, takovou tradici neznám;)

to se hřbitovem nema nic spolecneho:),byla to jen nahoda ze nas tam zrovna zatrhači zastavili.Spolecne přeřezání dreva u nas znamena,jak nam to v manželství půjde,jak jsme sehraní nebo tak nejak.Ne pokazde se to povede přeřezat,pilka bývá tupá a rezivá.A sekat sukatý špalek jsem sekal až přimo pred hostinu,jinak by me tam nepustili:)

Odesláno

lordlacik: no tak vyšlo :D ale na whitetigra som nevyvíjala žiadny nátlak žení sa dobrovoľne že? :bacha tak sa potom kľudne zastav na \"posilnenou\"

a pokiaľ by malo rezanie dreva na svadbe nejaký hlbší význam tak to kľudne môžeme využiť aj mi...aspoň bude s čím topiť v zime :roker:D

kdeze-\" žiadny nátlak - ani náhodou.\" :bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...