Whitetiger Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: kosticka petra: sa pochválil len trochu nevhodnou fotkou ... a inak ďakujem Musím se ho zastat, ale fotka ač odhlaluje vela:D tak skrývá to nejdůležitější, takže nevhodná není.......jen se prostě z čistě mužské ješitnosti vytahuje co má doma za krásnou babu, viď WTygře:aut presne tak Petro- ved sa mam cim chvalit. a oci si mozu popast aj iní.:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 I já se samozřejmě musím zastat a také prohlásit - víc takových fotek! (myslím tu bez psa) :-) Citovat
Whitetiger Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 viac uz len s dovolením svojej milovanej. Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Whitetiger viac uz len s dovolením svojej milovanej. Souhlas a příště nám můžete ukázat nějakou společnou, třeba Kostička v bílém, Ty v obleku, v pozadí vaše dvě autíčka a v popředí vaši pejsci:aut Citovat
kosticka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 whitetiger: kujon106: :Dsamozrejme... mám aj wtigrovu fotku bez psíka :D:D:D:D:D [upravil dne 19/2/09 kosticka] Citovat
kosticka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 wtiger: ďakujem milášik petra: samozrejme... taka foto tu bude v máji jak na koni Citovat
Whitetiger Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 no uz to tu bolo povedane- takže v máji. 9teho. ste pozvaní. Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: kosticka whitetiger: kujon106: :Dsamozrejme... mám aj wtigrovu fotku bez psíka :D:D:D:D:D [upravil dne 19/2/09 kosticka] Myslím, že Kujonek bude zklamán:D:D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Whitetiger no uz to tu bolo povedane- takže v máji. 9teho. ste pozvaní. Do Lipan.........kde to jééééééééé, tam byla nějaká bitva:myslim Tak né, že se tam pomlátíte i Vy:D Citovat
kosticka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 petra: je to kruté ale Kujon sa s tým musí zmieriť to je 30 km od Prešova smerom hore....neboj bude to pravá slovenská veselice :D:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 velice zajímavé fotky až později jsem si všiml že je kolem krajina a nějaké auto:D:D:D Citovat
Whitetiger Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Whitetiger no uz to tu bolo povedane- takže v máji. 9teho. ste pozvaní. Do Lipan.........kde to jééééééééé, tam byla nějaká bitva:myslim Tak né, že se tam pomlátíte i Vy:D Peta- Bitka bola v Lipanoch ale tých ktoré su u Vás pri prahe. v nasich sa bijeme len obcas. a to aj tak iba ja s kostou. Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Whitetiger Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Whitetiger no uz to tu bolo povedane- takže v máji. 9teho. ste pozvaní. Do Lipan.........kde to jééééééééé, tam byla nějaká bitva:myslim Tak né, že se tam pomlátíte i Vy:D Peta- Bitka bola v Lipanoch ale tých ktoré su u Vás pri prahe. v nasich sa bijeme len obcas. a to aj tak iba ja s kostou. Noooo když mě se ty bitvy motaj, sedláci jsou u Chlumce, husité u Lipan........pak ta nešťastná Bílá hora, kdepak já a škola........takže vy se mi už neperte....svatba bude rozhodně lepší a pak sem dejte pár foteček, protože takovou dálku vážně nepojedu:( Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: jakub106GTI velice zajímavé fotky až později jsem si všiml že je kolem krajina a nějaké auto:D:D:D Že zrovna ty jsi z toho tak vyjukanej:mrk Máš doma podobný model, jen v blonďatým provedení Citovat
lordlacik Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Aha konečne na fóre nejaký Slovák a blízko odo mňa. Ale tie Vaše P106 sa mi vôbec na 106tky nepodobajú. To máte akú vytuningovanú verziu. 9.mája svadba? Možne prídem s tou svojou milovanou na našej 106tke Vás pozrieť. Mňa to tiež čaká, ale zatiaľ sa bránim a odolávam silnému náporu nežnejšieho pohlavia :-) Počuj Jan07 čo je to za zvyk píliť drevo na sbatbe? Ja radšej rúbem. Citovat
Petra XSI Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: lordlacik Počuj Jan07 čo je to za zvyk píliť drevo na sbatbe? Ja radšej rúbem. Díky za připomenutí, na to jsem se taky chtěla zeptat. Proč u toho hřbitova řežete dřevo, takovou tradici neznám;) Citovat
kosticka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 lordlacik: no tak vyšlo ale na whitetigra som nevyvíjala žiadny nátlak žení sa dobrovoľne že? tak sa potom kľudne zastav na \"posilnenou\" a pokiaľ by malo rezanie dreva na svadbe nejaký hlbší význam tak to kľudne môžeme využiť aj my...aspoň bude s čím topiť v zime [upravil dne 19/2/09 kosticka] Citovat
jan07 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: lordlacik Počuj Jan07 čo je to za zvyk píliť drevo na sbatbe? Ja radšej rúbem. Díky za připomenutí, na to jsem se taky chtěla zeptat. Proč u toho hřbitova řežete dřevo, takovou tradici neznám;) to se hřbitovem nema nic spolecneho:),byla to jen nahoda ze nas tam zrovna zatrhači zastavili.Spolecne přeřezání dreva u nas znamena,jak nam to v manželství půjde,jak jsme sehraní nebo tak nejak.Ne pokazde se to povede přeřezat,pilka bývá tupá a rezivá.A sekat sukatý špalek jsem sekal až přimo pred hostinu,jinak by me tam nepustili:) Citovat
kosticka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 jan07: to už je niečo keď človeka na vlastnú svadbu nechcú pustiť a ešte ťa aj zmordujú nebola za tým tchýne? Citovat
Whitetiger Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: kosticka lordlacik: no tak vyšlo ale na whitetigra som nevyvíjala žiadny nátlak žení sa dobrovoľne že? tak sa potom kľudne zastav na \"posilnenou\" a pokiaľ by malo rezanie dreva na svadbe nejaký hlbší význam tak to kľudne môžeme využiť aj mi...aspoň bude s čím topiť v zime kdeze-\" žiadny nátlak - ani náhodou.\" :bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.