Y2K Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: kupák Vypadá to krásně. Je to jen o vzhledu, nebo je i nějaká změna na výkonu? Zvuk? Vykon sa mi zda (ale mozno to je len pocit) ze auto taha viac odspodu a zatah ma linearnejsi priebeh. Zvuk som chcel decentny ziadne kachle....a presne tak to je. Je sice troska dunivejsi a viac ho pocut ako s koncovkou tou co tam bolo ale nic hrozne comu som rad. Jo...a zaruka 5 rokov Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 No parádní kousek Y2K. Celou dobu co to řešíš, jsem si říkal, aby si nakonec nepřebral, ale tohle se mi opravdu moc moc líbí. Fakt pěkná práce. Co to stálo? Citovat
Y2K Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy No parádní kousek Y2K. Celou dobu co to řešíš, jsem si říkal, aby si nakonec nepřebral, ale tohle se mi opravdu moc moc líbí. Fakt pěkná práce. Co to stálo? dakujem dakujem Mne sa to paci velmi a je to presne tak ako som chcel, aj vzhlad aj zvuk. Cakal som na vase reakcie....som rad ze sa podarilo. K tej cene.... Na novom modeli je problem s palivovou trubkou.... Chalani to chceli posunut alebo bohuzial sa neda ani to.... Tak mi na pravej strane omotali vyfukove potrubie s termo paskou, slo jej tam trocha viac takze cena sa troska dvihla. Konecna....420,- EUR. Ale na to ze som sa o nic nestaral a vsetko spravili si myslim ze dobre. Cele to je vsetko z nereze. Citovat
BiFF Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Pekna prace vypada to pekne , takhle to mel se mi zda i @re na voji 406 ale to i tak matne vzpominam Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 bojoval jsem za dva ovaly, tohle za me ne :-(. Ale tobe se libi a to je hlavni :-) jinak s tou hadickou od nadrze jsem mel taky trosku boj, ale da se to v pohode vyresit :-) Citovat
Y2K Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Ako som uz spominal ovaly by tam nepasovali...skusali sme to, nebola by linia s naraznikom a vyzeralo to hrozne nazivo. Preto radsej tato volba... Citovat
razor Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Ty ovály by byly mnohem lepší,tohle se k tomu autu nehodí.......Ale i tak e to lepší než origo,takže úspěch! =) Citovat
Y2K Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: razor Ty ovály by byly mnohem lepší,tohle se k tomu autu nehodí.......Ale i tak e to lepší než origo,takže úspěch! =) Tiez som bol toho nazoru...ale ked som to videl nazivo ma to preslo... Ty si to uz videl nazivo? Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 videl a libilo se mi to, ale byly vic zapusteny, ty ctyrdily, jeste k tomu takove mensi, ale hlavni je, ze se to libi tobe a vetsine coupaku, Citovat
razor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Scratch videl a libilo se mi to, ale byly vic zapusteny, ty ctyrdily, jeste k tomu takove mensi, ale hlavni je, ze se to libi tobe a vetsine coupaku, správně jsi řekl \"většině\" u mě vyhrála tato varianta Citovat
Y2K Odesláno 24. duben 2009 Autor Odesláno 24. duben 2009 @razor: Nemas foto zvrchu pripadne zospodu? Chcel by som si pozriet ako su zrezane tie koncovky teda ako lemuju naraznik... To len tak pre zaujimavost. Citovat
razor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Y2K @razor: Nemas foto zvrchu pripadne zospodu? Chcel by som si pozriet ako su zrezane tie koncovky teda ako lemuju naraznik... To len tak pre zaujimavost. No nemám,ale můžu to vyfotit........(třeba zítra......) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.