MirasCC Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 Jo taak, až teď koukám na jejich stránky. Já myslel že berou už hotový koncový tlumiče a jen svaří trubky. Ale oni to koukám asi opravdu vyrábí komplet sami Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger Y2K- ceske prevozne znacky si mal papierove? Nekaz mi tu vlakno... Ale ne, jak papierove?Nehapem Citovat
Whitetiger Odesláno 24. leden 2009 Odesláno 24. leden 2009 vies co si pisal ze znacky si kupoval spolu s poistkou. v inom vlakne sme sa bavili o dovoze auta z čiech. Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Jo taak, až teď koukám na jejich stránky. Já myslel že berou už hotový koncový tlumiče a jen svaří trubky. Ale oni to koukám asi opravdu vyrábí komplet sami Presne ako vravis.... Siel som tam plny neistoty a nevedel som co cakat. Ale ako sa ukazalo, chalani vedia co robia. Ako mi povedali, robili uz asi 1000 aut. Rozrobene tam mali prave Audi S8. No nadhera. Mne osobne ukazovali aj oval, ale ako vravim bol rovny a nic moc nazivo, vraveli ze zrezat sa to da, ale vnutri je \"doraz\" a ten je rovno...a to uz by bolo ozaj nepekne. Ale to co davali na tu audinu bola proste nadhera, tak som povedal ze chcem presne take a hotovo. No uvidim ako to dopadne nakoniec a co na to poviete. Citovat
Y2K Odesláno 24. leden 2009 Autor Odesláno 24. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger vies co si pisal ze znacky si kupoval spolu s poistkou. v inom vlakne sme sa bavili o dovoze auta z čiech. Jo viem...a? Ak chces mozme to doriesit v tom vlakne....nech si aj druhi najdu rady ako na to, Citovat
Y2K Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 Tak dnes siel pacient na operaciu.... Drzte palce [upravil dne 17.2.2009 Y2K] Citovat
antal Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Tak to som zvedavý,nenechaj nas dlho čakat Citovat
Y2K Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Tak tu su prve dojmy... Fotky spravene len par sekund po tom co som auto uvidel ja. Ospravedlnte kvalitu (fotene mobilom) a spinavost auta, ved viete ake je vonku pocasie... Casom snad dodam lepsie foto. Citovat
Peter86 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Más to moc pěkný..ty koncovky tomu seděj.. Citovat
antal Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Ten narazník ti upravovali tiež ?Inak vyzeraju super:super Citovat
kupák Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Vypadá to krásně. Je to jen o vzhledu, nebo je i nějaká změna na výkonu? Zvuk? Citovat
Y2K Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: antal Ten narazník ti upravovali tiež ?Inak vyzeraju super:super Ano, spravili vsetko... Len som auto priviezol a za 3 dni odviezol a hotovo. A to logo co je zospodu na koncovych tlmicoch je tiez dobre (skoda ze ho nikto nevidi ) Skusim vyfotit aj to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.