Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já sem chlastal v pátek (z toho je ta vypečená fotka v tématu naše xichty) a dneska sem byl pouze letmo zabruslit a pak chvilu posedět v hospě, ovšem pouze na cole (řidič)... Takže nicmoc :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já sem chlastal v pátek (z toho je ta vypečená fotka v tématu naše xichty) a dneska sem byl pouze letmo zabruslit a pak chvilu posedět v hospě, ovšem pouze na cole (řidič)... Takže nicmoc :)

no teda přeci jen jsi tu.)já od té doby co mám byt v centru na Praze 2 tak stále chlastáme:)

Odesláno

No tak to se někdy budu muset za tebou přijet mrknout do práglu a provedeš mě tam hospodama :)

Tak to zas bude novejch fotek, co? :D Já byla v sobotu na vánočním peugeot sraze a super..... až na to, že jsem si dopoledne vzala dva paraleny plus a večer pak pila červený víno a tak mi to nějak nesedlo........:(

Je pravda, že holky nějak zmizely, jsem tu jen já stařešina.

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

pche, moje fotka je krásná, co, holky? :D

Mnoooo, vypadáš tam tak trochu jako opička, v reálu jsi mnohem, ale mnohem hezčí :aut

Safra Péťo dík, teďka se budu červenat celej večer :mad::):D

Odesláno

Alesek: Že jsi to byl dneska ty, v Náchodě v hypernovy? Jestli ne, tak jsem troubil na někoho jiného:)

Pak jsem ještě potkal tu samou mezi Hronovem a Policí. Nebyl jsi to taky ty?:)

Odesláno

Zdravím všechny... no tak trochu mě pohltil převánoční shon:) ale už je to Ok, dárečky zabalené, v domečku naklizeno, cukroví napečeno, takže už jen čekat na Ježíška:aut

btw... Všem přeju pěkné svátky:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...