Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

hmmmmm No nic mi to nerika. JA byl taky na intru takze trebas sme se vidali. Tezko rici no:( ted ti to nepovim.

ale jeho fotku mám na libimseti , když půjdeš na domika tak hned pod tou hlavní fotkou je první obrázek a tam je on já a ještě jeden kluk a on je s těma krátkýma vlasama

Odesláno
Původně zaslal: bobekstošest

hmmmmm No nic mi to nerika. JA byl taky na intru takze trebas sme se vidali. Tezko rici no:( ted ti to nepovim.

ale jeho fotku mám na libimseti , když půjdeš na domika tak hned pod tou hlavní fotkou je první obrázek a tam je on já a ještě jeden kluk a on je s těma krátkýma vlasama

Mrknu na to az budu doma ale myslim ze kdyz se tam podivam tak spise budu koukat na Tebe nez na nej:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Původně zaslal: jakub106GTI

a řekni jak jsou to spolehlivé stroje? máme mít strach

Američanům bych nevěřil ani pozdrav, natož si sednout do letadla, který vyrobili:D:D:D

Aaaale oni ty letadla nejsou zase tak spatny:D jen nektery veci sou tam docela chytaky:D, kuli jedny pitomy veci musis rozmontovat dalsich deset:D

Odesláno

Původně zaslal: bobekstošest

Mrknu na to az budu doma ale myslim ze kdyz se tam podivam tak spise budu koukat na Tebe nez na nej:D:D:D:D:D:D

no to jako klidně koukej v tom ti nikdo nebrání:)

Odesláno

tak si vám stojím na křižovatce, vedle přijelo auto tak se podívám a v něm šokovná slečna... taková hezká od přírody... no tak jsem na ní chvíli koukal a ona si zapálila:D za to bych vás ženský třiskal:D jo a to auto byla starší 106ka:)

Odesláno

ahojky vsem :) vitam novy lidicky :) to je fajn, jak ty stranky pribejvaj..takova plkarna tady :D

jsem dnes byla na prepise :roll no byla..jen jsem dosla na urad a pak zase jela dom..v 9 rano meli objednano na celej den dopredu :D nekteri pry cekali uz od 4 hodin..to bude narocny toho mourka prihlasit :D

Odesláno

to da jenze v plzni maji objednano na mesic dopredu..zarezervovala jsem se na 15. ledna, ale doufam, ze se tam vtlacim driv :D

Původně zaslal: s1600

slysel jsem,ze se da objednat misto na netu,tak to zkus tam...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...