Lentilka Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 já to četl pomalu a ještě jsem se u toho smál:D:D:D Citovat
Lentilka Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 no nic, jedu se podívat na Lentilku a zkusit něco přimontovat:) měj te se tu... Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 jj taky sem se nasmála....tak se měj a pozdravuj lentilku:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 jsem po obědě nějakej unavenj vám musím říct možná i usnu.......nemáte někdo něco co by mě probralo? Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 to nejsi jedinej, já už v práci taky pomalu usínám, mám vše hotovo a nudim se a to jdu domu až ve třičtvrtě na 4:( Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: bobekstošest to nejsi jedinej, já už v práci taky pomalu usínám, mám vše hotovo a nudim se a to jdu domu až ve třičtvrtě na 4:( a co pak děláš za \"robotu\":) Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ?? Citovat
Guest krake106 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 No taky se nudím v práci, ale dneska jen do 15.30 naštěstí... jinak tu tvrdnu do 6:roll tak aspoň pročítám možné i nemožné tady na P-C Citovat
agresssor Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Heeeej vitej bobekstosest:) Dalsi nezne pohlavi na klubu super:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: bobekstošest ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ?? takže až někdo bude hledat práci tak víme kam se obrátit:) No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super Citovat
agresssor Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: bobekstošest ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ?? takže až někdo bude hledat práci tak víme kam se obrátit:) No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super Hele tak jak si na tom s casem:D kdy dame ten srazik??? nekdy mezi vanocema??? NEbo jak:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: bobekstošest ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ?? takže až někdo bude hledat práci tak víme kam se obrátit:) No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super Hele tak jak si na tom s casem:D kdy dame ten srazik??? nekdy mezi vanocema??? NEbo jak:) No to se domluvíme:-) ted je toho nějak moc před 24. ale pak by měl být klid:) Citovat
Petra XSI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Psssssssst, ale já dneska na práci ještě nesáhla, ale už jsem zvládla 4 telefony se ségrou a kamarádama a samo P-C klub:mad:. Bobku (super nick), když to máš daleko na velký srazy tak možná bude blízko zimní klouzání. Sice je to takový komornější, protože hodně lidem se nechce vytahovat svoje mazlíčky do zimy, ale zas tam poznáš víc lidí, než když se v létě přiřítí stovka lidí. Přiznám se, že teď nevím kde se klouzání bude konat, aby třeba nebylo na Šumavě Citovat
jakub106GTI Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 tak ted mě přišel mail docela vtipný:D to je řeč Dobrý den, vážení Prosím, odpusť nám to naruší vaše drahé time.We jsou Tai Pingyang company.This je elektronická company.one hlavní velkoobchodníci mezinárodního obchodu v China.We hlavně prodat elektrických výrobků, jako je laptop, LCD TV, fotografie auta, nábytek, MP4 GPS, a tak dále. Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 krake106: no mě už ani to pročítání nebaví, nejradši bych šla domu a spala:D jakub106GTI : no to můžete ale předem upozorňuju plat nic moc jako strážný Citovat
Guest krake106 Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Petra XSI : tak abych Ti řekla pravdu tak jsem na tom s prací úúúplně stejně... 2 pracovní emaily, 1x tisk a zbytek času proflákanej na netu Citovat
agresssor Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Petra XSI : tak abych Ti řekla pravdu tak jsem na tom s prací úúúplně stejně... 2 pracovní emaily, 1x tisk a zbytek času proflákanej na netu Taky bych bral mit praci kde sem celej den na netu:D ale to u nas nehrozi:( tady po tom surfoavni jdu jak slepice po flusu..... Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Psssssssst, ale já dneska na práci ještě nesáhla, ale už jsem zvládla 4 telefony se ségrou a kamarádama a samo P-C klub:mad:. Bobku (super nick), když to máš daleko na velký srazy tak možná bude blízko zimní klouzání. Sice je to takový komornější, protože hodně lidem se nechce vytahovat svoje mazlíčky do zimy, ale zas tam poznáš víc lidí, než když se v létě přiřítí stovka lidí. Přiznám se, že teď nevím kde se klouzání bude konat, aby třeba nebylo na Šumavě abych pravdu řekla vůbec nevim co si pod tím zimním klouzání představit a určitě se ráda seznámím Citovat
agresssor Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: bobekstošest ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ?? takže až někdo bude hledat práci tak víme kam se obrátit:) No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super Hele tak jak si na tom s casem:D kdy dame ten srazik??? nekdy mezi vanocema??? NEbo jak:) No to se domluvíme:-) ted je toho nějak moc před 24. ale pak by měl být klid:) Oke tak nekdy mezi svatkama:) kdyztak pokud by mel zajem trebas kujon nebop tak tak at se zastavi:D Citovat
bobekstošest Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 krake106: přesně tak .....vyřídila sem pár e-mailů, pár chybějících dokladů a ted už jen brouzdám na netu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.