Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No taky se nudím v práci, ale dneska jen do 15.30 naštěstí... jinak tu tvrdnu do 6:roll

tak aspoň pročítám možné i nemožné tady na P-C :cool:

Odesláno
Původně zaslal: bobekstošest

ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ??

takže až někdo bude hledat práci tak víme kam se obrátit:)

No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

ale v bezpečnostní agentuře Dora jako personalistka...přibírám lidi, a co ty??? ty studuješ nebo taky pracuješ??

No já dělám na veletrhy v Holešovicích. Konkrétně mám na starost veletrh MUZIKA a Marathon Expo:super

Hele tak jak si na tom s casem:D kdy dame ten srazik??? nekdy mezi vanocema??? NEbo jak:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Hele tak jak si na tom s casem:D kdy dame ten srazik??? nekdy mezi vanocema??? NEbo jak:)

No to se domluvíme:-) ted je toho nějak moc před 24. ale pak by měl být klid:)

Odesláno

Psssssssst, ale já dneska na práci ještě nesáhla, ale už jsem zvládla 4 telefony se ségrou a kamarádama a samo P-C klub:mad:.

Bobku :D (super nick), když to máš daleko na velký srazy tak možná bude blízko zimní klouzání. Sice je to takový komornější, protože hodně lidem se nechce vytahovat svoje mazlíčky do zimy, ale zas tam poznáš víc lidí, než když se v létě přiřítí stovka lidí. Přiznám se, že teď nevím kde se klouzání bude konat, aby třeba nebylo na Šumavě:myslim

Odesláno

tak ted mě přišel mail docela vtipný:D:D to je řeč

Dobrý den, vážení

Prosím, odpusť nám to naruší vaše drahé time.We jsou Tai Pingyang company.This je elektronická company.one hlavní velkoobchodníci mezinárodního obchodu v China.We hlavně prodat elektrických výrobků, jako je laptop, LCD TV, fotografie auta, nábytek, MP4 GPS, a tak dále.

Odesláno

Petra XSI : tak abych Ti řekla pravdu tak jsem na tom s prací úúúplně stejně... 2 pracovní emaily, 1x tisk a zbytek času proflákanej na netu :mad:

Odesláno
Původně zaslal: krake106

Petra XSI : tak abych Ti řekla pravdu tak jsem na tom s prací úúúplně stejně... 2 pracovní emaily, 1x tisk a zbytek času proflákanej na netu :mad:

Taky bych bral mit praci kde sem celej den na netu:D ale to u nas nehrozi:( tady po tom surfoavni jdu jak slepice po flusu.....

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Psssssssst, ale já dneska na práci ještě nesáhla, ale už jsem zvládla 4 telefony se ségrou a kamarádama a samo P-C klub:mad:.

Bobku :D (super nick), když to máš daleko na velký srazy tak možná bude blízko zimní klouzání. Sice je to takový komornější, protože hodně lidem se nechce vytahovat svoje mazlíčky do zimy, ale zas tam poznáš víc lidí, než když se v létě přiřítí stovka lidí. Přiznám se, že teď nevím kde se klouzání bude konat, aby třeba nebylo na Šumavě:myslim

abych pravdu řekla vůbec nevim co si pod tím zimním klouzání představit :D a určitě se ráda seznámím :)

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

No to se domluvíme:-) ted je toho nějak moc před 24. ale pak by měl být klid:)

Oke tak nekdy mezi svatkama:) kdyztak pokud by mel zajem trebas kujon nebop tak tak at se zastavi:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...