jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka jakube, to jsi na tom relativne lip ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata No my to měli donedávna takhle........bydlíme spolu, pracovali jsme spolu, s tím že jsme spolu seděli sami v kanceláři. Od listopadu pracuje přítel jinde. Myslela jsem si, že se mi bude stýskat..............a vůbec. Tak to já bych asi nevydržel být dá se říct 24 hodin stále spolu. To bych měl brzo ponorku....Ale na druhou stranu to je znamení že k sobě patříte na 100%:potlesk:potlesk Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 peto: taky je to pak asi i hodne zvyk..ale dle myho fakt trochu volnosti neskodi spis naopak Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví. Ty jo tady se to ještě zvrhne:D:D to mě baví Já nechtěla nic zvrhnout, já myslela Tvojí Nikolku (snad jsem nespletla jméno) Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 tady se člověk zasměje, nechci vidět jak to vypadá na sraze;) krake: vid Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka peto, to mas pravdu jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam.. Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví. Ty jo tady se to ještě zvrhne:D:D to mě baví Já nechtěla nic zvrhnout, já myslela Tvojí Nikolku (snad jsem nespletla jméno) teda pamatováček hezkej:) je to tak Nikolka:) Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: rosy.kapka Původně zaslal: krake106 tady se člověk zasměje, nechci vidět jak to vypadá na sraze;) krake: vid Vy jste nebyli na žádným peugeot sraze? Citovat
rosy.kapka Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 peto, ja ho predevcirem koupila takze nee Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Aháááá, no víte já taky na fóru nejsem dlouho. Ale přes přítele na srazy jezdím třetím rokem, takže jsem si myslela, že u vás je to něco podobnýho. No tak to se slečny těště, takový orienťáky nebo spanilky to je nezapomenutelný zážitek:super Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Petra XSI Aháááá, no víte já taky na fóru nejsem dlouho. Ale přes přítele na srazy jezdím třetím rokem, takže jsem si myslela, že u vás je to něco podobnýho. No tak to se slečny těště, takový orienťáky nebo spanilky to je nezapomenutelný zážitek:super příprava na orienťák Citovat
mino Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 no kurna:)Tady se to fakt rozjelo:) Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Přítel má doma sice taky jednoho francouze - Xsaru...ale já sem se k Peugeot clubu tak něják dopídila sama:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Přítel má doma sice taky jednoho francouze - Xsaru...ale já sem se k Peugeot clubu tak něják dopídila sama:) to jsme moc rádi:) Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto Citovat
mino Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji hlida si obe lasky:D [upravil dne 11.12.2008 mino] Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: rosy.kapka jakube, to jsi na tom relativne lip ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata No my to měli donedávna takhle........bydlíme spolu, pracovali jsme spolu, s tím že jsme spolu seděli sami v kanceláři. Od listopadu pracuje přítel jinde. Myslela jsem si, že se mi bude stýskat..............a vůbec. Tak to já bych asi nevydržel být dá se říct 24 hodin stále spolu. To bych měl brzo ponorku....Ale na druhou stranu to je znamení že k sobě patříte na 100%:potlesk:potlesk Jak psala rosy, jde o zvyk.....nijak jsme to neřešili. Pracovali jsme spolu skoro devět let a chodit jsme spolu začali asi po čtyřech letech. Jestli k sobě patříme.......tak snad jo:myslim, ale čert ví, žiju přítomností a ta mě s přítelem baví Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: krake106 Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji si hlida obe lasky:D :Ddneska mě to tu baví stále ně mě někdo v práci kouká proč se tak směju:D Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: krake106 Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji hlida si obe lasky:D [upravil dne 11.12.2008 mino] Uf našla jsem ho, ale že by moc hlídal, o jednu se opírá a druhá postává vedle něj, to se teda moc nevytáhnul:aut Citovat
Guest krake106 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Já jsem naštěstí v kanclu sama, takže se na mě nikdo nedíva když se směju:papa Citovat
Petra XSI Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: krake106 Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto Ale najdeš, před restauračkou měli auto zaparkovaný jen největší chlubilové Uuuuuuu já asi dostanu nabančíno:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.