Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: rosy.kapka

jakube, to jsi na tom relativne lip :D ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata :)

No my to měli donedávna takhle........bydlíme spolu, pracovali jsme spolu, s tím že jsme spolu seděli sami v kanceláři. Od listopadu pracuje přítel jinde. Myslela jsem si, že se mi bude stýskat..............a vůbec.

Tak to já bych asi nevydržel být dá se říct 24 hodin stále spolu. To bych měl brzo ponorku....Ale na druhou stranu to je znamení že k sobě patříte na 100%:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

peto, to mas pravdu :)

jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam..

Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář:D

no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super

No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví.

Ty jo tady se to ještě zvrhne:D:D

to mě baví:cool:

Já nechtěla nic zvrhnout, já myslela Tvojí Nikolku (snad jsem nespletla jméno):roll

Odesláno

peto, to mas pravdu :)

jakub: sama bych to asi nezmakla, ale mam stesti, ze muj \"zavazek\" je blazen do aut a vse si dela rad sam..

Jestli je \"zavazek\" to co si myslím, tak mám doma taky jeden exemplář:D

no ale zase tady nemusíme mít fotku každého závazku:D:super

No tak zrovna Tvůj závazek je pěkná baba:aut, to musím uznat i když jsem ženská a tíhnu k druhému pohlaví.

Ty jo tady se to ještě zvrhne:D:D

to mě baví:cool:

Já nechtěla nic zvrhnout, já myslela Tvojí Nikolku (snad jsem nespletla jméno):roll

teda pamatováček hezkej:) je to tak Nikolka:)

Odesláno

Aháááá, no víte já taky na fóru nejsem dlouho. Ale přes přítele na srazy jezdím třetím rokem, takže jsem si myslela, že u vás je to něco podobnýho. No tak to se slečny těště, takový orienťáky nebo spanilky to je nezapomenutelný zážitek:super

Odesláno

Aháááá, no víte já taky na fóru nejsem dlouho. Ale přes přítele na srazy jezdím třetím rokem, takže jsem si myslela, že u vás je to něco podobnýho. No tak to se slečny těště, takový orienťáky nebo spanilky to je nezapomenutelný zážitek:super

příprava na orienťák

post-0-14109603605461_thumb.jpg

Odesláno

Přítel má doma sice taky jednoho francouze - Xsaru...ale já sem se k Peugeot clubu tak něják dopídila sama:)

Odesláno
Původně zaslal: krake106

Jakub106GTI: no wow... tak v takovým davu pak už nenajdu auto :)

se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji hlida si obe lasky:D

[upravil dne 11.12.2008 mino]

Odesláno

jakube, to jsi na tom relativne lip :D ja jsem po tech letech celkem rada, kdyz mam chvilku pro sebe a nejsme jako dvojcata :)

No my to měli donedávna takhle........bydlíme spolu, pracovali jsme spolu, s tím že jsme spolu seděli sami v kanceláři. Od listopadu pracuje přítel jinde. Myslela jsem si, že se mi bude stýskat..............a vůbec.

Tak to já bych asi nevydržel být dá se říct 24 hodin stále spolu. To bych měl brzo ponorku....Ale na druhou stranu to je znamení že k sobě patříte na 100%:potlesk:potlesk:potlesk

Jak psala rosy, jde o zvyk.....nijak jsme to neřešili. Pracovali jsme spolu skoro devět let a chodit jsme spolu začali asi po čtyřech letech. Jestli k sobě patříme.......tak snad jo:myslim, ale čert ví, žiju přítomností a ta mě s přítelem baví:super

Odesláno
Původně zaslal: mino

se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji si hlida obe lasky:D

:Ddneska mě to tu baví stále ně mě někdo v práci kouká proč se tak směju:D

Odesláno
Původně zaslal: mino

se ho musis drzet jak kliste:)Podivej se na kubu jak stoji hlida si obe lasky:D

[upravil dne 11.12.2008 mino]

Uf našla jsem ho, ale že by moc hlídal, o jednu se opírá a druhá postává vedle něj, to se teda moc nevytáhnul:aut

Odesláno

Já jsem naštěstí v kanclu sama, takže se na mě nikdo nedíva když se směju:papa

Odesláno

Ale najdeš, před restauračkou měli auto zaparkovaný jen největší chlubilové:aut Uuuuuuu já asi dostanu nabančíno:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...