Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsechny 106ky :) hlasim se k vam do fora s mym \"novym\" mourkem. uz jsem tu hodne prispevku procetla a nacerpala par rad - budou se hodit, jelikoz je to moje zlaticko starsi typ (v tzv. \"funkcnim\" stavu)

takze vsem ahoooj :)

[upravil dne 10/12/08 rosy.kapka]

Odesláno

Tak 106ky,jo:myslim,a co ostatní,sme všichni jedna \"rodina\" velká:D,tak vítej mezi lvíčatama a pořádně se starej o toho tvýho MOURKA a přeju hodně šťastnejch km bez nehod:papa:)

Odesláno

diky za privitani :)

vendi, neber to osobne - ja se v tom foru jeste az tak nevyznam a jsem rada, ze jsem nasla spravny \"oddeleni\" :D

fotky zkusim dat, ale je to fakt hruza :( mozna az to bude pohromade, tak to bude vypadat lip :)

ehmm..jak ty obrazky? :D

Odesláno

Pan kujon zdraví novou slečnu :-) Je zde na foru dobrým zvykem, že nováčci přidávají fotku auta a v případě, že to jsou slečny, tak hlavně fotku sebe, abychom se na sraze všichni lépe poznali :D

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Pan kujon zdraví novou slečnu :-) Je zde na foru dobrým zvykem, že nováčci přidávají fotku auta a v případě, že to jsou slečny, tak hlavně fotku sebe, abychom se na sraze všichni lépe poznali :D

i ty kujooone!:D

Odesláno
Původně zaslal: rosy.kapka

zdravim vsechny 106ky :) hlasim se k vam do fora s mym \"novym\" mourkem. uz jsem tu hodne prispevku procetla a nacerpala par rad - budou se hodit, jelikoz je to moje zlaticko starsi typ (v tzv. \"funkcnim\" stavu)

takze vsem ahoooj :)

[upravil dne 10/12/08 rosy.kapka]

ahoj , vítám tě i na klubovém foru :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...