Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tyhle mrazy davaj autum pekne zabrat... i kdyz pegina zatim neprotestuje.. dneska jsem ji potejdnu odhrabal abych ji trochu projel a vubec neprotestovala se s startovanim... co vase auticka? zvladaj zimu v pohode?

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Původně zaslal: s1600

me to ceka znova,v tech mrazech to nejak povolilo:(:(:(

Fakt? Cos to měl za lepidlo, taková bílá tuba s černo-červenejma nápisama?

jj..:(..jak ted stala,tak to nejak promrzlo a kdyz si ji odvazely do servisu,tak tam vznikla mezera mezi lemem a blatnikem...:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

no tyhle mrazy davaj autum pekne zabrat... i kdyz pegina zatim neprotestuje.. dneska jsem ji potejdnu odhrabal abych ji trochu projel a vubec neprotestovala se s startovanim... co vase auticka? zvladaj zimu v pohode?

Moje absolutně :D

Odesláno
Původně zaslal: Spiral

joooo kujon to poresil nejlip :)

chodis to alespon obcas startovat treba? :) aby jsi se nacuchal benzinovyhc splodin? :)

mám to stejně jako Kujon jen tu výhodu že v garáži mám stále tak 10°C.Min rok jsem ho měl taky asi na 5 měsíců v depozitu letos ne když je sucho jdu to projet:)

Odesláno

No taky mám starty zatím naprosto vo poho :) a to chudák piškotek stojí venku. A od včerejška mám dokonce i zimní gumy, už se to fakt nedalo vydržet. No a při přezouvání jsem zjistil proč mi zlehka kopou brzdy. Myslel jsem že jsou jen zkroucené kotouče, ale je to o \"trošku\" horší. Levý je totiž dost drsně prasklý :( no ještě že už je mám objednané :roker

Odesláno

BTW: nemá někdo tucha jaký jsou rozměry těch kotoučů, jsem mrknul do prár obchůdků a je tam toho na mě nějak moc :-)

co třeba toto:

Brzdový kotouč FEBI

kód motoru: TU3JP

montovací strana: přední náprava

vnější průměr [mm]: 247

Počet otvorů: 4

typ brzdového kotouče: plný

tloušťka brzdového kotouče [mm]: 10

hmotnost [kg]: 3,09

Pak je tam třeba ještě jeden od stejnýho výrobce, ale tloušťka kotouče je jen 8mm tam nevím :(

Dokáže mi někdo poradit? Musím to nutně rychle vyměnit abych si někde nerozbil hubu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...