Spiral Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 no tyhle mrazy davaj autum pekne zabrat... i kdyz pegina zatim neprotestuje.. dneska jsem ji potejdnu odhrabal abych ji trochu projel a vubec neprotestovala se s startovanim... co vase auticka? zvladaj zimu v pohode? Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: kujon106 Původně zaslal: s1600 me to ceka znova,v tech mrazech to nejak povolilo:(:( Fakt? Cos to měl za lepidlo, taková bílá tuba s černo-červenejma nápisama? jj....jak ted stala,tak to nejak promrzlo a kdyz si ji odvazely do servisu,tak tam vznikla mezera mezi lemem a blatnikem... Citovat
s1600 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 jinak se startovanim zadnej problem,vzdy na poprve... Citovat
kujon106 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Spiral no tyhle mrazy davaj autum pekne zabrat... i kdyz pegina zatim neprotestuje.. dneska jsem ji potejdnu odhrabal abych ji trochu projel a vubec neprotestovala se s startovanim... co vase auticka? zvladaj zimu v pohode? Moje absolutně Citovat
kujon106 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 S tim lepidle si mě teda zaskočil.. já doufám že v garáži jsou stále tak +2°C, alespoň :-) Citovat
Spiral Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 joooo kujon to poresil nejlip chodis to alespon obcas startovat treba? aby jsi se nacuchal benzinovyhc splodin? Citovat
kujon106 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Kdepak, trůní si tam už někdy od půlky listopadu a baterku mam někde doma, kde spolu čekáme na jaro Citovat
Black Joe Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Se startováním žádný problém ťuk ,ťuk, ťuk, radši ,ale zaklepám. Autí odpočívá v garáži a je mu dobře. Citovat
ivankaad Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 no neviem ako vy, ale mne to s tými nitmi drží ako prikované krídlo mám nalepené so silikónom a to drží zatial tiež [upravil dne 7/1/09 ivankaad] Citovat
jakub106GTI Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Spiral joooo kujon to poresil nejlip chodis to alespon obcas startovat treba? aby jsi se nacuchal benzinovyhc splodin? mám to stejně jako Kujon jen tu výhodu že v garáži mám stále tak 10°C.Min rok jsem ho měl taky asi na 5 měsíců v depozitu letos ne když je sucho jdu to projet:) Citovat
Alesek Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Já též startuji i v těchto mrazech na škrtnutí Citovat
Starejbar Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 No taky mám starty zatím naprosto vo poho a to chudák piškotek stojí venku. A od včerejška mám dokonce i zimní gumy, už se to fakt nedalo vydržet. No a při přezouvání jsem zjistil proč mi zlehka kopou brzdy. Myslel jsem že jsou jen zkroucené kotouče, ale je to o \"trošku\" horší. Levý je totiž dost drsně prasklý no ještě že už je mám objednané Citovat
Starejbar Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 BTW: nemá někdo tucha jaký jsou rozměry těch kotoučů, jsem mrknul do prár obchůdků a je tam toho na mě nějak moc :-) co třeba toto: Brzdový kotouč FEBI kód motoru: TU3JP montovací strana: přední náprava vnější průměr [mm]: 247 Počet otvorů: 4 typ brzdového kotouče: plný tloušťka brzdového kotouče [mm]: 10 hmotnost [kg]: 3,09 Pak je tam třeba ještě jeden od stejnýho výrobce, ale tloušťka kotouče je jen 8mm tam nevím Dokáže mi někdo poradit? Musím to nutně rychle vyměnit abych si někde nerozbil hubu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.