Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam nově 106 s vyměněným motorem 1.2 za motor 1.4 páč u tý 1.2 se potkaly ventily. Včera jsem s tim poprvé jel a na volnoběh to chcípá a při rozjezdu a na nižších otáčkách,hlavně na 1 a 2 auto hrozně škube. vyměněn je pouze motor řídící jednotka zustala od motoru 1.2. Poraďte prosim čim to může bejt. Jinak jsem s tim celkem spokojen je to parádní žihadlo narozdíl od Felicie kterou jsem jezdil doteď. Předem děkuju za rady.

[upravil dne 7/12/08 Ančmok]

Odesláno

Měnit motor bez řídící jednotky je nerozum. Motor musí mít vždy svou ŘJ , tedy 1.4 musí mít 1.4. Jinak s tím budeš mít problémy .

1.2 má jinou výkonovou charakteristiku než 1.4. Luky byl jsi rychlejší. :papa

[upravil dne 7.12.2008 Black Joe]

Odesláno

Jo to je mi jasný už jí schánim po vrakáčích. A stačí když jí tam jen nacvaknu a připojim, nebo s tim budu muset zajet do servisu aby jí nastavili??

Odesláno

Ten co to opravoval řikal že s řídící jednotkou z 1.2 to pojedede, sice to bude škubat, a nebude to mít takovej výkon. A s výměnou řj by prej problém bejt neměl normálně jí jen nacvaknu a zapojim a že je z jiný 1.4 by prej vadit nemělo.

Odesláno

Nevim co je a co neni pravda, nehádám se. Taky doufám že to vyjde.:nevim

Jo a eště se zeptám když my za jízdy probliknou kontrolky baterky, teploty vody a roranž kontrolka motoru, delá to řj nebo neco jinýho??

Odesláno

Já se divím že když ti někdo vyměnoval motor, tak že ti teda Řj nevyměnil automaticky. A co se těch kontrolek týče, tak to netuším, ale může to s tou Řj být nějak spojeno. Každopádně přeji ať se problém vyřeší:)

Odesláno

Pokud vlastníš multimetr změř si na baterce dobíjení, napětí by mělo být kolem 14 volt, při nastartovaném motoru ať máš jistotu.

Dokud nevyměníš ŘJ motoru , budou svítit chyby. Samozřejmě pokud to půjde dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...