Ančmok Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Mam nově 106 s vyměněným motorem 1.2 za motor 1.4 páč u tý 1.2 se potkaly ventily. Včera jsem s tim poprvé jel a na volnoběh to chcípá a při rozjezdu a na nižších otáčkách,hlavně na 1 a 2 auto hrozně škube. vyměněn je pouze motor řídící jednotka zustala od motoru 1.2. Poraďte prosim čim to může bejt. Jinak jsem s tim celkem spokojen je to parádní žihadlo narozdíl od Felicie kterou jsem jezdil doteď. Předem děkuju za rady. [upravil dne 7/12/08 Ančmok] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 myslím ze budeš muset vyměnit i řj protože 1.2 bude mít uplně jiné mapy v řj než 1.4 Citovat
Black Joe Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Měnit motor bez řídící jednotky je nerozum. Motor musí mít vždy svou ŘJ , tedy 1.4 musí mít 1.4. Jinak s tím budeš mít problémy . 1.2 má jinou výkonovou charakteristiku než 1.4. Luky byl jsi rychlejší. [upravil dne 7.12.2008 Black Joe] Citovat
Ančmok Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Jo to je mi jasný už jí schánim po vrakáčích. A stačí když jí tam jen nacvaknu a připojim, nebo s tim budu muset zajet do servisu aby jí nastavili?? Citovat
Black Joe Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 To si piš a možná to ani nenastartuješ kvůli imobilizéru. Citovat
Ančmok Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Ten co to opravoval řikal že s řídící jednotkou z 1.2 to pojedede, sice to bude škubat, a nebude to mít takovej výkon. A s výměnou řj by prej problém bejt neměl normálně jí jen nacvaknu a zapojim a že je z jiný 1.4 by prej vadit nemělo. Citovat
Black Joe Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Když to říkal, tak to musí být pravda . Uvidíš sám jak Ti to bude chodit , já Ti přeji aby to vyšlo. Citovat
Ančmok Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Nevim co je a co neni pravda, nehádám se. Taky doufám že to vyjde. Jo a eště se zeptám když my za jízdy probliknou kontrolky baterky, teploty vody a roranž kontrolka motoru, delá to řj nebo neco jinýho?? Citovat
Alesek Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Já se divím že když ti někdo vyměnoval motor, tak že ti teda Řj nevyměnil automaticky. A co se těch kontrolek týče, tak to netuším, ale může to s tou Řj být nějak spojeno. Každopádně přeji ať se problém vyřeší Citovat
Black Joe Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Pokud vlastníš multimetr změř si na baterce dobíjení, napětí by mělo být kolem 14 volt, při nastartovaném motoru ať máš jistotu. Dokud nevyměníš ŘJ motoru , budou svítit chyby. Samozřejmě pokud to půjde dobře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.