Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

ako sa daj demontovat tapacir prednych dveri ?

nechcem poskodit nejake klipy, alebo ako to tam je upevnene. Stale mi totiz v dveriach nieco klepoce a uz mi to ide riadne na nervy.

306 XS HDi 1999 3dver

Odesláno

Zdravím,už je to nějaký pátek co jsem tapec dával dolů,ale snad ti to pomůže.Nejprve jsem sundal vnitřní gumu pod oknem a ten plastík kolem táhla zamykání.Pak jsem sundal rámeček okolo kličky a povolil trojúhelníček u zrcátka (pořát jen vnitřek).Jestli nemáš šroubované kapsy tak už to tam drží jenom na plastových zobáčcích,což znamená že je stačí opatrně vypáčit tak,že jakoby strhneš celej tapecírunk dolů.....snad na to vyzraješ,neni to nic složitého

Odesláno

je to pridelany na 2 nebo 3ri srouby, ted si presne nevzpominam.. jeden je pod el. ovladanim oken ktere musis vycvaknout druhy ze spodu u madla a treti ted fakt nevim.. jinak, gumu jsem nesundaval po vysroubovani tech sroubu a sundani trojuhelnicku u zrcatka a ramecku otvirani je to jen narazeny na plastovych spuntech jak rikal kolega.. :) takze od spodu jsem jel nahoru postupne s odcvakavanim a nahore to vytahnes pres tahlo zamykani..

Odesláno

Jo tu gumu nemusis vubec davat dole. Mnel som to za posledni mesice dola par krat :D

Prikladam obrazek.

U mne nemusel jit dole ani ta guma, ani ten truhelnicek zrcatka. Pokud by naozaj zavadzel, tak tez se jen vylupuje.

[upravil dne 6/12/08 Lubk0]

post-0-14109603574868_thumb.jpg

Odesláno

Je ty si s Trnavy ? Ked budes potrebovat pomoc, tak se mi sem ozvy :) Sem s TT tiez, a uz sem to demontoval par krat, i ked si myslim, ze to zmaknes i sam :D

Odesláno

Ahoj, som takmer z Trnavy, zdemontoval som to v pohode, neni som az taky technicky antitalent:D len som si to takto chcel zjednodusit :)

Pukanie v dverach som sice nenaciel -odkial zvuk ide, ale aspon som odstranil chybu v druhom tapacire, bol tam roztrhnuty ten kryt motora ovladania okna a tiez to bolo trochu odlepene. Aj tapacir bol zle vylisovany od vyroby - holt frantici nejako nepozeraju na kvalitu.

Niekedy cez dovolenku rozoberiem aj zadne tapaciry, polepim silikonom co sa len da.. nech to co najmenej vrzga :super

Odesláno

Jak tak kouka, tak bych to odhadoval nekde smer na zelenec atd ? Mam pravdu ?

Sry za off topic :):blablabla

Odesláno

Jasne sucha :P

Tam ma frajerka byvalu spoluziacku, myslim Petu, ale prizvisko ty nepoviem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...