f3Rd@ Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Tak jsem to v sobotu zmakl, ale byla to hrozna prace, zadny sroubek to nedrzel a otocit a vytahnout to taky neslo a po te co jsem na tom zlamal jeden nuz prisla na radu pilka a obrovsky sroubovak. Ale dobra vec se nakonec poradila. Citovat
Prerovak Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 zdravicko lidi tak nakonec i moje paka je funkcni viz. foto. Scheeku diky moc!!! Citovat
tukit Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Ja som nahodil trimer a postupne som uberal od 100K dolu a pri tej 20 sa mi to pacilo najviac. Ved to svieti iba o trosicku slabsie ako displej na radii. [upravil dne 3/2/09 tukit] Citovat
Qcko Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Viem ze som strasny, ale chcel by som sa opytat, ci je nieco nove na poli s nejakym druhym kolom objednavok, ak by poliaci podvolili:bacha...ja by som mal uz na sklade 5 objednavok:D...samozrejme za predpokladu ak to pojde:aut Citovat
klm16 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 pridal by som sa pre velky uspech ktory som zozal po namontovani, by som par objednavok nazbieral.... len aby sa z toho nestal tuzingovy doplnok... lebo ked to zacnu predavat na pumpach..... Citovat
Qcko Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 No ja by som takuto vec dal ako volitelnu pri kupe auta, nie je to nic prehnane a dobre to ozivy interier:roker a pevne verim, ze nejake druhe kolo sa spravi, lebo tym 5 by som mal istych:super (a zas 30 pak na Slovensku netvori tuzing:papa)... Citovat
Boulik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 mno uz jsem to jednou psal ale bral bych ji taky tak kdyz tak mi dejte vedet kdyby jste delaly novou objednavku Citovat
Schreek Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Boulik: Zklamu Tě, ale polská strana po ukončení všech záležitostí z první objednávky už neodpovídá a nekomunikuje, nevím v čem je problém, ale další objednávka už asi nebude. Pravděpodobně jsem si na tom měl dát pořádnou přiražku abych držel krok s českými obchodníky a nekazil jim kšefty Citovat
Burisek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 kluci pokud to chcete zkušte napsat z aukra uživateli \" rekete \" já to měl od něj a zřejmně je to stejný dodavatel..... eventuelně mu zkužte napsat nejdřív na meil - rekete@seznam.cz co vám odepíše,ale u mě plná spokojenost..... [upravil dne 8/3/09 Burisek] Citovat
plaz Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 ja bych chtel ale na 807 zelene podsviceni a tam ji nemaj uffff Citovat
sucram® Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 já bych to jen trošku dovysvětlil ... uživatel rekete na aukru je přímým odběratelem od pána, který to vyrábí v Polsku. Také jsem psal několik mailů přímo výrobci a odepsal jen jednou. Odpovědí bylo to, že se máme obrátit na českého prodejce rekete. Dneska budu v kontaktu s jedním kolegou z Polska, tak se ho zkusím poptat, jestli by tomu mohl nějak pomoci nebo jeslti neví o nějakém alternativním řešení ... Citovat
sucram® Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 možná by to šlo domluvit ještě jinak - přes aukro, ale nevím jestli by to nevyšlo o něco více, pokud by nám neposkytl žádnou slevu při větším odběru. Schreek: Kolik předím vyšlo +/- poštovné za všechny řadičky? Platba přes PayPal proběhla v pořádku? Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: sucram® já bych to jen trošku dovysvětlil ... uživatel rekete na aukru je přímým odběratelem od pána, který to vyrábí v Polsku. Také jsem psal několik mailů přímo výrobci a odepsal jen jednou. Odpovědí bylo to, že se máme obrátit na českého prodejce rekete. Dneska budu v kontaktu s jedním kolegou z Polska, tak se ho zkusím poptat, jestli by tomu mohl nějak pomoci nebo jeslti neví o nějakém alternativním řešení ... aha,to jsem nevěděl ale mám dojem že jsi o tom už psal,ne ?? Já to měl od něj z aukra,proto jsem se snažil pomoct...... Citovat
Schreek Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 sucram®: poštovné si účtoval tuším 30zl., platba byla nutná přímo na účet. Co se uživatele rekete týče, tak tomu už jsem psal, o množstevní slevy nejevil zájem Citovat
Qcko Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 A taka otazka, kolko by vysla jedna ta rucka, keby nebola zlava spolu aj s postou??? Ak by bol problem v zlavach:roll...ak je ten rekete priamy odberatel od toho poliaka, tak je to obchodnik a s obchodnikmi sa predsa vzdy musi dat dohodnut, vsak im ide o kseft:bacha Citovat
Burisek Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 no já od něj bral jednu s tím že jsem chtěl i novou koženou manžetu kolem klacku,jenžu tu mi nedodal,že to prej nedělají,tak mi tam dal tuším něco kolem 50 kč poštovné.... ale bejt v jeho pozici a měl bych nějakou větší objednávku,asi bych se na ceně nějak domluvil,jde o to jestli se domluvit chce a jestli chce prodat..... Citovat
Burisek Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 dneska jak jsem měl auto v servisu kde mi dávali to nové sklo,tak borec co tam je slyntal nad tou mojí koulí,prej to viděl u nás foru ale má audinu ale bude si to prej objednávat,moc se mu to líbilo..... Citovat
Burisek Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 takže pokud ještě někdo chce tu podsvícenou řadičku tak tady je odkaz na aukro konkrétně na NAŠE autíčka,aby jste to tam nemuseli dalekosáhle hledat : http://www.aukro.cz/item581948210_peugeot_307_206_306_406_407_605_607_podsvicena.html#gallery za eventuelní duplex se omlouvám,ale stále dost lidí neumí hledat tak mě nekamenujte:bacha [upravil dne 16/3/09 Burisek] Citovat
volvik Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 no jo ale podivej se na cenu jaka tam je a to je trosku prehnane Jinak pokud by to jeste slo tak bych si taky jednu rad objednal diky za odpoved piste na u2u Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.