Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem to v sobotu zmakl, ale byla to hrozna prace, zadny sroubek to nedrzel a otocit a vytahnout to taky neslo a po te co jsem na tom zlamal jeden nuz prisla na radu pilka a obrovsky sroubovak. Ale dobra vec se nakonec poradila. :super

post-0-14109604497838_thumb.jpg

Odesláno

Ja som nahodil trimer a postupne som uberal od 100K dolu a pri tej 20 sa mi to pacilo najviac. Ved to svieti iba o trosicku slabsie ako displej na radii.

[upravil dne 3/2/09 tukit]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Viem ze som strasny, ale chcel by som sa opytat, ci je nieco nove na poli s nejakym druhym kolom objednavok, ak by poliaci podvolili:bacha...ja by som mal uz na sklade 5 objednavok:D...samozrejme za predpokladu ak to pojde:aut

• O 3 týdny později...
Odesláno

pridal by som sa pre velky uspech ktory som zozal po namontovani, by som par objednavok nazbieral....

len aby sa z toho nestal tuzingovy doplnok...:D lebo ked to zacnu predavat na pumpach..... :D

Odesláno

No ja by som takuto vec dal ako volitelnu pri kupe auta, nie je to nic prehnane a dobre to ozivy interier:roker a pevne verim, ze nejake druhe kolo sa spravi, lebo tym 5 by som mal istych:super (a zas 30 pak na Slovensku netvori tuzing:papa)...

Odesláno

Boulik: Zklamu Tě, ale polská strana po ukončení všech záležitostí z první objednávky už neodpovídá a nekomunikuje, nevím v čem je problém, ale další objednávka už asi nebude. Pravděpodobně jsem si na tom měl dát pořádnou přiražku abych držel krok s českými obchodníky a nekazil jim kšefty :myslim

Odesláno

kluci pokud to chcete zkušte napsat z aukra uživateli \" rekete \" já to měl od něj a zřejmně je to stejný dodavatel..... eventuelně mu zkužte napsat nejdřív na meil - rekete@seznam.cz co vám odepíše,ale u mě plná spokojenost.....

[upravil dne 8/3/09 Burisek]

Odesláno

já bych to jen trošku dovysvětlil ... uživatel rekete na aukru je přímým odběratelem od pána, který to vyrábí v Polsku. Také jsem psal několik mailů přímo výrobci a odepsal jen jednou. Odpovědí bylo to, že se máme obrátit na českého prodejce rekete. Dneska budu v kontaktu s jedním kolegou z Polska, tak se ho zkusím poptat, jestli by tomu mohl nějak pomoci nebo jeslti neví o nějakém alternativním řešení ...

Odesláno

možná by to šlo domluvit ještě jinak - přes aukro, ale nevím jestli by to nevyšlo o něco více, pokud by nám neposkytl žádnou slevu při větším odběru.

Schreek: Kolik předím vyšlo +/- poštovné za všechny řadičky? Platba přes PayPal proběhla v pořádku?

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

já bych to jen trošku dovysvětlil ... uživatel rekete na aukru je přímým odběratelem od pána, který to vyrábí v Polsku. Také jsem psal několik mailů přímo výrobci a odepsal jen jednou. Odpovědí bylo to, že se máme obrátit na českého prodejce rekete. Dneska budu v kontaktu s jedním kolegou z Polska, tak se ho zkusím poptat, jestli by tomu mohl nějak pomoci nebo jeslti neví o nějakém alternativním řešení ...

aha,to jsem nevěděl ale mám dojem že jsi o tom už psal,ne ?? Já to měl od něj z aukra,proto jsem se snažil pomoct......

Odesláno

sucram®: poštovné si účtoval tuším 30zl., platba byla nutná přímo na účet. Co se uživatele rekete týče, tak tomu už jsem psal, o množstevní slevy nejevil zájem :(

Odesláno

A taka otazka, kolko by vysla jedna ta rucka, keby nebola zlava spolu aj s postou??? Ak by bol problem v zlavach:roll...ak je ten rekete priamy odberatel od toho poliaka, tak je to obchodnik a s obchodnikmi sa predsa vzdy musi dat dohodnut, vsak im ide o kseft:bacha

Odesláno

no já od něj bral jednu s tím že jsem chtěl i novou koženou manžetu kolem klacku,jenžu tu mi nedodal,že to prej nedělají,tak mi tam dal tuším něco kolem 50 kč poštovné.... ale bejt v jeho pozici a měl bych nějakou větší objednávku,asi bych se na ceně nějak domluvil,jde o to jestli se domluvit chce a jestli chce prodat.....

Odesláno

dneska jak jsem měl auto v servisu kde mi dávali to nové sklo,tak borec co tam je slyntal nad tou mojí koulí,prej to viděl u nás foru ale má audinu :bojim ale bude si to prej objednávat,moc se mu to líbilo.....

Odesláno

no jo ale podivej se na cenu jaka tam je a to je trosku prehnane

Jinak pokud by to jeste slo tak bych si taky jednu rad objednal diky za odpoved piste na u2u ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...