sucram® Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 to si nakreslil podle sebe ... vyrobit to možná půjde, ale jde o to, že tato varianta nikde není. Myslím obrázek a nápis MI16. Takže potom toto http://foto.galki.pl/ Něco jiného je v případě přemy. Tam není problém v obrázku, ale v zobrazení rychlostních stupňů, které učtitě bude i někde jinde, stejně jako nápis 407 Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 M-A-X: čekám co mi odepíšou na dotaz kter jsem psal ohledně varianty pro Přemu, podle toho budu pak vědět jestli by se dalo neco najít Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Gordy205GTi: Já polsky taky bohužel neumím, veškerou konverzaci mi překládá sucram®, můžeš mu zkusit napsat jestli by Ti s tim pomohl Každopádně mě jde ted o objednávky toho, co skutečně v tý nabídce už maj, ohledně těhle specialit to zjištuju, ale zatím nevím nic jistě... Určitě dám vědět Citovat
Guest M-A-X Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: Schreek M-A-X: čekám co mi odepíšou na dotaz kter jsem psal ohledně varianty pro Přemu, podle toho budu pak vědět jestli by se dalo neco najít ok diky Citovat
Gordy205GTi Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: M-A-X Na 309 se zpateckou vedle jednicky (pres pojistku) asi nic nedelaji Opel, Škoda, BMW, a další značky maj R před jedničku, nevidim jedinej důvod proč by to nemohli udělat. Původně zaslal: Schreek Každopádně mě jde ted o objednávky toho, co skutečně v tý nabídce už maj, ohledně těhle specialit to zjištuju, ale zatím nevím nic jistě... Určitě dám vědět To jsem rád. Děkuji Citovat
obaf Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Nema nikto viac zo slovenska zaujem o tieto podsvietene paky, aby sme to eventuelne mohli dostat jednym balikom? Citovat
msoli Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Zhruba okolko sa to na slovensko predrazi? Ked som objednaval z ciech tak ma postovne vyslo 150SK Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Kalkulátor na stránkách české pošty mi vyhodil částku 208,- Kč za balík Citovat
msoli Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Neviem nebudem sa hadat. Mne to konkretne prislo z autodoplnky cz a tam som mal postovne 150Sk Ale ked sa nebude dat,tak to beriem aj tak.Dik Citovat
Gordy205GTi Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: msoli Neviem nebudem sa hadat. Mne to konkretne prislo z autodoplnky cz a tam som mal postovne 150Sk Ale ked sa nebude dat,tak to beriem aj tak.Dik Jo,ale tam je poštovný daný paušálně. Citovat
msoli Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 To som nevedel. Tak to budem mat trosku drahsie.No co za krasu sa plati. Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 Pokud bude víc objednávek na slovensko a budete schopni se mezi sebou nějak domluvit, nevidim problem v tom to spojit... Citovat
msoli Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 To je super. Uvydime kolko nas bude do uzavierky. Citovat
Radek V. Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 PEU39 kuže černá podsvícení červené nafta dozadu 2001(406newmodel) Vanočni sraz dekuji Citovat
KoudaK Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Mě to u různých modelů ukazuje jednu a tu stejnou... Jo a je možno objednat i jiný značky než Peugeot? Díky.. Citovat
Schreek Odesláno 4. prosinec 2008 Autor Odesláno 4. prosinec 2008 KoudaK: Jasně že jde i jiný značky než peugeot Na těch stránkách je to jen podle značek aut, pro jedlivý typy už je to stejný... Citovat
Stevo307 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: obaf Nema nikto viac zo slovenska zaujem o tieto podsvietene paky, aby sme to eventuelne mohli dostat jednym balikom? ja by som tiez mal zaujem.....skade si??? ja by som chcel take nieco ako je PEU15, ale s napisom 307 namiesto 306 a s modrym podsvietenim....a tam take nemaju tak teraz neviem... [upravil dne 4.12.2008 Stevo307] Citovat
Choze406 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 model : PEU24 kůže : černá podsvícení : oranžové palivo : benzín zpátečka : dozadu rok : 1999 dodání : poštou Díky za ochotu Citovat
K3nny Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 model : PEU N103 kůže : Rot podsvícení : Modré palivo : Nafta zpátečka : dozadu rok : 1990 dodání : poštou Druhý kus: model : PEU30 kůže : černá podsvícení : Modré palivo : Nafta zpátečka : dozadu rok : 1990 dodání : poštou S tou zpátečkou je to stejně jedno,když tam je jenom lev Děkujiiiiiiiiiiiiiiiiiii už sem málem koupil z aukra za 2* takovou cenu Možná pokud by to šlo,pro kamaráda bych bral nějaký Opel ale to zjistím do uzavěrky. [upravil dne 4/12/08 K3nny] [upravil dne 4/12/08 K3nny] Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 - PEU36 - kuze bila - podsviceni modre - naftový motor - zpatecka do zadu - rok 2000 (new model) - postou Hele a co manzeta radici paky? Pokud by byla taky, tak taky bilou, kdyztak se na tom jeste domluvime... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.