Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka - Objednávka

Recommended Posts

Odesláno

to si nakreslil podle sebe ... vyrobit to možná půjde, ale jde o to, že tato varianta nikde není. Myslím obrázek a nápis MI16. Takže potom toto http://foto.galki.pl/

Něco jiného je v případě přemy. Tam není problém v obrázku, ale v zobrazení rychlostních stupňů, které učtitě bude i někde jinde, stejně jako nápis 407

Odesláno

M-A-X: čekám co mi odepíšou na dotaz kter jsem psal ohledně varianty pro Přemu, podle toho budu pak vědět jestli by se dalo neco najít :papa

Odesláno

Gordy205GTi: Já polsky taky bohužel neumím, veškerou konverzaci mi překládá sucram®, můžeš mu zkusit napsat jestli by Ti s tim pomohl :myslim

Každopádně mě jde ted o objednávky toho, co skutečně v tý nabídce už maj, ohledně těhle specialit to zjištuju, ale zatím nevím nic jistě... Určitě dám vědět :(

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

M-A-X: čekám co mi odepíšou na dotaz kter jsem psal ohledně varianty pro Přemu, podle toho budu pak vědět jestli by se dalo neco najít :papa

ok diky

Odesláno
Původně zaslal: M-A-X

Na 309 se zpateckou vedle jednicky (pres pojistku) asi nic nedelaji

Opel, Škoda, BMW, a další značky maj R před jedničku, nevidim jedinej důvod proč by to nemohli udělat.

Původně zaslal: Schreek

Každopádně mě jde ted o objednávky toho, co skutečně v tý nabídce už maj, ohledně těhle specialit to zjištuju, ale zatím nevím nic jistě... Určitě dám vědět

To jsem rád.

Děkuji

Odesláno
Původně zaslal: msoli

Neviem nebudem sa hadat.

Mne to konkretne prislo z autodoplnky cz a tam som mal postovne 150Sk

Ale ked sa nebude dat,tak to beriem aj tak.Dik

Jo,ale tam je poštovný daný paušálně.

Odesláno

Mě to u různých modelů ukazuje jednu a tu stejnou... Jo a je možno objednat i jiný značky než Peugeot? Díky..

Odesláno

KoudaK: Jasně že jde i jiný značky než peugeot :super Na těch stránkách je to jen podle značek aut, pro jedlivý typy už je to stejný... :roll

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Nema nikto viac zo slovenska zaujem o tieto podsvietene paky, aby sme to eventuelne mohli dostat jednym balikom?

ja by som tiez mal zaujem.....skade si??? ja by som chcel take nieco ako je PEU15, ale s napisom 307 namiesto 306 a s modrym podsvietenim....a tam take nemaju tak teraz neviem...

[upravil dne 4.12.2008 Stevo307]

Odesláno

model : PEU N103

kůže : Rot

podsvícení : Modré

palivo : Nafta

zpátečka : dozadu

rok : 1990

dodání : poštou

Druhý kus:

model : PEU30

kůže : černá

podsvícení : Modré

palivo : Nafta

zpátečka : dozadu

rok : 1990

dodání : poštou

S tou zpátečkou je to stejně jedno,když tam je jenom lev :)

Děkujiiiiiiiiiiiiiiiiiii už sem málem koupil z aukra za 2* takovou cenu :bacha

Možná pokud by to šlo,pro kamaráda bych bral nějaký Opel ale to zjistím do uzavěrky.

[upravil dne 4/12/08 K3nny]

[upravil dne 4/12/08 K3nny]

Odesláno

- PEU36

- kuze bila

- podsviceni modre

- naftový motor

- zpatecka do zadu

- rok 2000 (new model)

- postou

Hele a co manzeta radici paky? Pokud by byla taky, tak taky bilou, kdyztak se na tom jeste domluvime...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...