Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no já si v práci vapoval motor jen jednou a už to asi:D neudělám pak mi mrška běžela na 3 a nešel posilovač tak sem vysušil svíce a kabely a dal nové relé na posilovač:grr

i kdyby byla po čumendě ale šikovně opravená a malá ranka tak bych se nebál ale ne aby auto bylo do vrtule:D což sem se dnes zas divil že i takoví auta se spravý a pošlou na silnici...

Odesláno

Luky vyděl jsem lidi co vezmou dvě bourané 106 jedna na čumák druhá na zadek výsledek jedna opravená 106ka. Dokážou je rozfiknout napůl a pak to navařit. :bacha:bacha Pak to prodají nějakýmu greenhornovy ,který až mu to začne reznout nebo kroutit se , spláče nad výdělkem. Co si budem povídat většina ojetejch aut u nás je bouraná. Teď záleží na tom kdo to opravoval.:(

Jinak stále více pěkných foteček, děkuji všem za zájem.:papa

Odesláno

no sedačky moc pěkné vypadaj že by v zatáčce mohly podržet:D a i pohodlné a auto už je... to krídlo se mi nelíbý příde mi že to celé auto vypadá jak malej dráček:D ale bbs kolesa jsou pěhnéééé

[upravil dne 5/12/08 luky106rolandgaros]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...