Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jojo, aktuálně je tam myslím kromě Maxíka ještě okruhová M3 v takovým DTM stylingu, ale jistě nevím, už sem tam nějakej ten tejden nebyl:( Není čas a když je, nejsou zbytečný peníze:myslim Ale vono někdy stačí zajet si s Pugem někam,kde se silnice víc točí a je to podobný, akorát z auta mám víc respekt než z motokáry:D

Odesláno

Tosu z toho jelen...zdá se mi, že jede rychle jako prase, ale to auto je tak strašně stabilní, že to snad ani není možný:o Nevím, jestli se mi jen zdá, že jede tak rychle, a nebo má namazaný gumy nějakým ku.va dobrým lepidlem:myslim

Odesláno

Jasně, ale když se díváš někde za zádovy do vrchu, nebo tak, je vidět, jak ty auta na limitu ustřelujou, jak sou neklidný a hážou sebou, tady to vypadá, jak kdyby to projel krokem a pak to video zrychlil:D...jako jede fakt dobře!

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ta červená je pecková :) Akorát by mě zajímalo, proč tam vozí rám, jestli jde něco vidět v těch zrcátkách, čím srovnal tu \"prohlubeň\" v předním nárazníku, která je mezi lízátkem a nárazníkem a taky proč to lízátko rozřízl vejpůl.. Každopádně ty Schmidty jí sluší, jen škoda té ceny, ale to by je pak asi vozil každej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...