Davidf Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Já jsem to vyřešil takhle.Viz foto. Vyšlo mě to na 4000 kč a jsem spokojený.Malinko si někdy písknou,ale jsou ostré a brzdí výborně.Vždy jsem ubrzdil a to si někdy velice rád pořádně šlápnu na plyn:mad: [upravil dne 6/12/08 Davidf] Citovat
Capy Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 jde o to jak jezdíš jestli nák normálně určitě budou stačit. A jestli to rád šlapěš budeš mít problémy. mě už se jedny zvlnily jako prase = proto jezdim už jedině na EBC Původně zaslal: pug EBC kotuce (Turbo Grove - drazkovane) su fajn ale na byvale auto mi to vychadalo pri rozmere prednych kotucov 280mm cca 10tis Sk na predne. Preto som zvolil Zimmermann - kazdy kotuc sa moz ezvlnit ked ma hlavne uz mensiu ako predpisanu minimalnu hrubku a praskanie ako som opisal, ale za cenu co stoja som nenasiel nic lepsie. EBC platne som kupoval s 20% zlavou cez jedneho chalana z jdm fora (kontakt kto ma zaujem v internej poste). Svejk: mame tu nejake klubove zlavy? ci odkial tie zlavy? ak by sa inak robil hromadny nakup dostaneme zlavu aj u pana Cabelu (EBC-Brakes.cz). Citovat
švejk Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 vsichni partneri jsou vypsany na oficialnich strankach klubu http://www.peugeot-club.com/ Původně zaslal: pug EBC kotuce (Turbo Grove - drazkovane) su fajn ale na byvale auto mi to vychadalo pri rozmere prednych kotucov 280mm cca 10tis Sk na predne. Preto som zvolil Zimmermann - kazdy kotuc sa moz ezvlnit ked ma hlavne uz mensiu ako predpisanu minimalnu hrubku a praskanie ako som opisal, ale za cenu co stoja som nenasiel nic lepsie. EBC platne som kupoval s 20% zlavou cez jedneho chalana z jdm fora (kontakt kto ma zaujem v internej poste). Svejk: mame tu nejake klubove zlavy? ci odkial tie zlavy? ak by sa inak robil hromadny nakup dostaneme zlavu aj u pana Cabelu (EBC-Brakes.cz). Citovat
švejk Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 ja bych mel mit vepredu teoreticky ATE, ale ruku do ohne za to nedam kazdopadne ty EBC bych bral, jenomze kdyz jsem se koukal na katalog na ebc-brakes.cz, tak tam tyhle kotouce na 406ky nemeli pouze desticky EDIT: nasel jsem... zde: http://www.peugeotcarparts.co.uk/info/ebcgroovedbrakediscs/peugeot/406/ tak to vypada ze nakonec budu mit vpredu pouze EBC brzdy Původně zaslal: Capy jde o to jak jezdíš jestli nák normálně určitě budou stačit. A jestli to rád šlapěš budeš mít problémy. mě už se jedny zvlnily jako prase = proto jezdim už jedině na EBC Původně zaslal: pug EBC kotuce (Turbo Grove - drazkovane) su fajn ale na byvale auto mi to vychadalo pri rozmere prednych kotucov 280mm cca 10tis Sk na predne. Preto som zvolil Zimmermann - kazdy kotuc sa moz ezvlnit ked ma hlavne uz mensiu ako predpisanu minimalnu hrubku a praskanie ako som opisal, ale za cenu co stoja som nenasiel nic lepsie. EBC platne som kupoval s 20% zlavou cez jedneho chalana z jdm fora (kontakt kto ma zaujem v internej poste). Svejk: mame tu nejake klubove zlavy? ci odkial tie zlavy? ak by sa inak robil hromadny nakup dostaneme zlavu aj u pana Cabelu (EBC-Brakes.cz). [upravil dne 6.12.2008 švejk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.