Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem to vyřešil takhle.Viz foto. Vyšlo mě to na 4000 kč a jsem spokojený.Malinko si někdy písknou,ale jsou ostré a brzdí výborně.Vždy jsem ubrzdil :super a to si někdy velice rád pořádně šlápnu na plyn:mad:

[upravil dne 6/12/08 Davidf]

post-0-14109603572589_thumb.jpg

Odesláno

jde o to jak jezdíš jestli nák normálně určitě budou stačit. A jestli to rád šlapěš budeš mít problémy. mě už se jedny zvlnily jako prase = proto jezdim už jedině na EBC

Původně zaslal: pug

EBC kotuce (Turbo Grove - drazkovane) su fajn ale na byvale auto mi to vychadalo pri rozmere prednych kotucov 280mm cca 10tis Sk na predne. Preto som zvolil Zimmermann - kazdy kotuc sa moz ezvlnit ked ma hlavne uz mensiu ako predpisanu minimalnu hrubku a praskanie ako som opisal, ale za cenu co stoja som nenasiel nic lepsie. EBC platne som kupoval s 20% zlavou cez jedneho chalana z jdm fora (kontakt kto ma zaujem v internej poste).

Svejk: mame tu nejake klubove zlavy? ci odkial tie zlavy? ak by sa inak robil hromadny nakup dostaneme zlavu aj u pana Cabelu (EBC-Brakes.cz).

Odesláno

vsichni partneri jsou vypsany na oficialnich strankach klubu http://www.peugeot-club.com/

EBC kotuce (Turbo Grove - drazkovane) su fajn ale na byvale auto mi to vychadalo pri rozmere prednych kotucov 280mm cca 10tis Sk na predne. Preto som zvolil Zimmermann - kazdy kotuc sa moz ezvlnit ked ma hlavne uz mensiu ako predpisanu minimalnu hrubku a praskanie ako som opisal, ale za cenu co stoja som nenasiel nic lepsie. EBC platne som kupoval s 20% zlavou cez jedneho chalana z jdm fora (kontakt kto ma zaujem v internej poste).

Svejk: mame tu nejake klubove zlavy? ci odkial tie zlavy? ak by sa inak robil hromadny nakup dostaneme zlavu aj u pana Cabelu (EBC-Brakes.cz).

Odesláno

ja bych mel mit vepredu teoreticky ATE, ale ruku do ohne za to nedam :) kazdopadne ty EBC bych bral, jenomze kdyz jsem se koukal na katalog na ebc-brakes.cz, tak tam tyhle kotouce na 406ky nemeli :( pouze desticky

EDIT: nasel jsem... zde: http://www.peugeotcarparts.co.uk/info/ebcgroovedbrakediscs/peugeot/406/ tak to vypada ze nakonec budu mit vpredu pouze EBC brzdy :)

Původně zaslal: Capy

jde o to jak jezdíš jestli nák normálně určitě budou stačit. A jestli to rád šlapěš budeš mít problémy. mě už se jedny zvlnily jako prase = proto jezdim už jedině na EBC

[upravil dne 6.12.2008 švejk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...