Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi, :papa

čeká mě výměna rozvodů. Chci obvolat servisy a srovnat ceny. Nevíte jakej je normál s dílema a kolik si tak můžou vzít jen za práci, když si seženu díly sama?

Díky moc ;)

Odesláno

Já děla rozvody asi před týdnem:D, mám 806 2,0i 16v turbo. materiál mě vyšel...kladka asi 500 řemen taky tak nějak, dělal jsem zárověn filtry, oleje a práce byla 1800. nakupuju v Autokelly....

Odesláno

taky sem ted si nechal delat rozvody sevším všudy a přišlo mě to na 63OO kč. a myslim si že jeto dobrá cena byl jsem se ptát i vjinéjch sevisech a vjednom mi řekli dokonce at si připravym kolem 12000 kč. to se mi zdálo nějak moc tak jsem řek známimu a ten mito udelal za těch 6300 a sem spokojenej:)

Odesláno

Právě toho se bojím, že někdo napálí ohromnou částku. O kvalitu dílů se nebojím. Ségra dělá s náhradníma dílama a od nich bere většina servisů ve městě. Teď jen najít spolehlivýho a slušnýho mechanika. :nevim Ale s částkou do 7tis za všechno jsme tak zhruba počítali, to se nám zdá akorát. Dík :super

Guest servisman
Odesláno

koukám že jsi z Budějc já dělal v Kosově mají servis přímo tam,měnili mi i olej v převodovce při tom.Cena do táců jsem se vešel v poho u 406.Zavolej jim co ti řeknou .ND si sehnali oni já jen dovezl auto v určitý čas

Odesláno

sice sem od jinud ale jeden mechanik z Žamberka mi to udělal stim že sem si přinesl vlastní věci za 800,-A věci mě stály 3000,-řemen,...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...