Cleo Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Může mi někdo poradit. Po nastartování auta a při jízdě něco bzučí a někdy až píská, zvyšuje se to při otáčení volantem. Dá se to nějak opravit ? Citovat
jtichy Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Ahoj. Mě to při startu taky zapíská a při jízdě v malých otáčkách občas taky,myslej jsem že to řemen na alternátoru, ale prý je to servo. A prý si na to mám zvyknout a nebo připravit balik bankovek na nový... Tak si zvykám Citovat
Cleo Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Jo ono to tak hvízdá jako meluzína !! Tak aby z toho nebyl vítr v kapse to bych toho obchodníka nejraději Citovat
mand Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Pískání čerpadla posilovače řízení jsem už řešil hned u nově zakoupené 307 tady: a pak tady: Řešení prakticky neexistuje, protože prý takhle pískají všechny 307. Některé více některé méně, někomu to vadí, někomu ne. Zakoupením nového serva se nic nevyřeší, jde o konstrukční vadu. Dodnes se s tím snažím smířit a ani po těch dvou a půl letech mi to moc nejde. Je to prostě na palici. Citovat
jtichy Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Jo jo prej pískaj všechny, ale štve mě naše krásný autíčka maj takovej problém. Zajímavy je že když jsem to kupoval tak to nepískalo a začalo to až po měsíci! Co s tim ti prodejci dělaj že to nepíská??? Citovat
Cleo Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Tak to jste mě ale vůbec ale vůbec nepotěšili, kdybych to věděl asi bych do toho nešel ikdyž je to pěkné auto ! Citovat
mand Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Částečným řešením, aby se z pískání toho serva člověk nezbláznil, je pustit si klimatizaci a rádio. A nebo vyměnit tichoučký benzínový motor za naftový, který svým rachtáním pískání přehluší. Citovat
Guest jancernota Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 zdravim taky se pridavam k piskani. Po nastartovani ma zvuk celkem ok staci kdyz ubehne rar sekund a zacne si hrat s otackama. takove kolisani -+50 otacek a v tom zacne prave piskat (dela to rano). Kdyz jedu tak to prestane staci ujet tak 300m a ma klidnej zvuk. Zajimavy je ze kdyz zacne piskat a ja pridavam plyn tak dan 1100 otacek nepiska, ale kdyz dam nohu z plynu zase klesne pod 1000 a zacne si jako by hrat s otackama a piska. zajimave je ze kdyz ho v praci necham v garazi kde je cca 17 stupnu tak po nastartovani nepiska (teda dneska zmetek piskal, ale jinak to nedela). Dost me to stve dela mi to uz dva roky. Prve na to dali dohromady kluci v Peugeotu stalo to cca 1000kc (ocistili kladky a dali novej remen prislusenstvi) a vydrzelo to tak pul roku. Kdyz jsem byl nedavno v tom servise znovu tak mi ocistili kladky utahli remen, ale stale piska:( tak uz fakt nevim co stim, strasne me to se.... jinak jsem s autem spokojenej, ale tohle me donuti ho prodat:( Citovat
jtichy Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 taky jusem myslel že ho prodám a koupim si něco jiného ale je to muj miláček a nedám na něj dopustit, at si piská Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.