Boulik Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Mam P 306 a posledni dobou jsem zjistil ze mi porad bezi sahara (vrtule) jen nastartuju tak se spusti a bezi dokud nechcipnu motor a zkousel jsem termostat a ten je v pohode tak fakt jsem z toho jelen co s tim prosim pomoc:myslim ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Váš příspěvek v rubrice \"Servis\" porušuje pravidla (název předmětu) a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet. Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Jirkap - admin [upravil dne 1.12.2008 Jirkap] Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 No a zkoušel si to čidlo?Nebo ty kable?No a to se točeji obě dvě vrtule?Nebo jen ta od klimy?Včera sme si o tom psali Citovat
Boulik Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jo zkousel toci se to porad a obe dve tak fakt nevim asi pojedu omrknout P servis nebo me fakt nic nenapada znamej rikal ze to muze bejt nejakej predradnej odpor Citovat
Boulik Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jo zkousel toci se to porad a obe dve tak fakt nevim asi pojedu omrknout P servis nebo me fakt nic nenapada znamej rikal ze to muze bejt nejakej predradnej odpor Citovat
Boulik Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 jj omlouvam se sekla se mi mis a klikala:roll Citovat
Boulik Odesláno 15. prosinec 2008 Autor Odesláno 15. prosinec 2008 Tak jsem nastivil Auto Elekrikare a bylo mi receno po prohlidnuti elektriky že to je nejspis v pocitači že vše je v pohodě a že mám zrovna mezi kus a u tech se to stava že to je chyba softweru tak jsem se obednal do P servisu a uvidi se dal.Jen jsem zvedavej na cenu protoze prej pocitac to nemusi ani ukazat:( Citovat
vendelinek Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Původně zaslal: Boulik Tak jsem nastivil Auto Elekrikare a bylo mi receno po prohlidnuti elektriky že to je nejspis v pocitači že vše je v pohodě a že mám zrovna mezi kus a u tech se to stava že to je chyba softweru tak jsem se obednal do P servisu a uvidi se dal.Jen jsem zvedavej na cenu protoze prej pocitac to nemusi ani ukazat:( Tak co? jak to dopadlo,tak už to jde ,ačim to teda bylo,by mě to (možná i jiný )zajímalo čim to bylo Citovat
Boulik Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 mno nekde u tech vrtuly je nejaka krabycka se svorkama a pinama a ta byla kompletne sezrana prej se to stava tak zejtra jedu na opravu nejhorsi je ze ta krabicka stoji 2300 plus dve hodiny prace mno celkem cca prej 4000 kc ale aby se nereklo tak se nekdo nudil a krazil (ukopl) mi vyfuk no sranda no Citovat
Boulik Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 Tak je to super oprava me stala kotel a zjisteni takove ze po 8 dnech to zase zacalo delat a aby toho nebylo malo tak jeste kdyz se vypnou vetraky pred chladicem tak mi zacne blikat na palubce napis STOP kdyz jsem volal do Peugeotu tak mi rekli ze mam privest auto a ze se na to mrknou ale prej to neni levna oprava:tak kdyby nahodou nekdo chtel opravit auto v JBC Peugeot Servisu tak to vzdejte udelate lip a jeste usetrite Citovat
chucknorek Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 nema s tim neco spolecnyho bitron ???ta mala krabicka u ridici jednotky?, možna se mi to plete ... Citovat
Boulik Odesláno 20. leden 2009 Autor Odesláno 20. leden 2009 hele fakt nwm koukal jsem vsude jestli je vsechno jak ma jen neco jak jsou pojistky u motoru svaka takova mala cerna krabicky je tam na ni datum vyroby asi ale jinak nic Citovat
stafflik Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Hmm, tak sahary mi jedou taky pořád... To se mám na co těšit.. Citovat
Boulik Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 mno nejdriv to byla jejich ridici jednotka a prej tam mam aasi vsechny kabely jiny nez maj bejt tak fakt:myslim ale nechapu proc by nekdo menil vsechny kabely ale prej to neni levny protoze je to od palubky az po vejfuk v jednom svazku Citovat
Boulik Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 ale jenom ta ridici jednotka vetraku stoji 2700,- plus prace okolo toho celkove me to stalo uz 6000,- a zatim nic moc vysledek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.