Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam P 306 a posledni dobou jsem zjistil ze mi porad bezi sahara (vrtule) jen nastartuju tak se spusti a bezi dokud nechcipnu motor a zkousel jsem termostat a ten je v pohode tak fakt jsem z toho jelen co s tim prosim pomoc:myslim

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Váš příspěvek v rubrice \"Servis\" porušuje pravidla (název předmětu) a proto byl upraven! V případě opakovaného porušení pravidel, bude zablokován váš uživatelský účet.

Pravidla k nahlédnutí: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules

Jirkap - admin

[upravil dne 1.12.2008 Jirkap]

Odesláno

jo zkousel toci se to porad a obe dve tak fakt nevim asi pojedu omrknout P servis nebo me fakt nic nenapada znamej rikal ze to muze bejt nejakej predradnej odpor :myslim

Odesláno

jo zkousel toci se to porad a obe dve tak fakt nevim asi pojedu omrknout P servis nebo me fakt nic nenapada znamej rikal ze to muze bejt nejakej predradnej odpor :myslim

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Odesláno

Odesláno

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem nastivil Auto Elekrikare a bylo mi receno po prohlidnuti elektriky že to je nejspis v pocitači že vše je v pohodě a že mám zrovna mezi kus a u tech se to stava že to je chyba softweru tak jsem se obednal do P servisu a uvidi se dal.Jen jsem zvedavej na cenu protoze prej pocitac to nemusi ani ukazat:(

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

Tak jsem nastivil Auto Elekrikare a bylo mi receno po prohlidnuti elektriky že to je nejspis v pocitači že vše je v pohodě a že mám zrovna mezi kus a u tech se to stava že to je chyba softweru tak jsem se obednal do P servisu a uvidi se dal.Jen jsem zvedavej na cenu protoze prej pocitac to nemusi ani ukazat:(

Tak co? jak to dopadlo,tak už to jde ,ačim to teda bylo,by mě to (možná i jiný )zajímalo čim to bylo

Odesláno

mno nekde u tech vrtuly je nejaka krabycka se svorkama a pinama a ta byla kompletne sezrana prej se to stava tak zejtra jedu na opravu nejhorsi je ze ta krabicka stoji 2300 plus dve hodiny prace :o mno celkem cca prej 4000 kc ale aby se nereklo tak se nekdo nudil a krazil (ukopl) mi vyfuk :grr no sranda no

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak je to super oprava me stala kotel a zjisteni takove ze po 8 dnech to zase zacalo delat a aby toho nebylo malo tak jeste kdyz se vypnou vetraky pred chladicem tak mi zacne blikat na palubce napis STOP kdyz jsem volal do Peugeotu tak mi rekli ze mam privest auto a ze se na to mrknou ale prej to neni levna oprava:tak kdyby nahodou nekdo chtel opravit auto v JBC Peugeot Servisu tak to vzdejte udelate lip a jeste usetrite :grr

Odesláno

hele fakt nwm koukal jsem vsude jestli je vsechno jak ma jen neco jak jsou pojistky u motoru svaka takova mala cerna krabicky je tam na ni datum vyroby asi ale jinak nic

Odesláno

mno nejdriv to byla jejich ridici jednotka a prej tam mam aasi vsechny kabely jiny nez maj bejt tak fakt:myslim ale nechapu proc by nekdo menil vsechny kabely ale prej to neni levny protoze je to od palubky az po vejfuk v jednom svazku

Odesláno

ale jenom ta ridici jednotka vetraku stoji 2700,- plus prace okolo toho celkove me to stalo uz 6000,- a zatim nic moc vysledek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...