Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

jj dobrej web,proto jsem se rozhodl na A-5 dobre hodnoceni,hodne moznosti a jeste za tuhle cenu!

No koukám že přidáváš:Dje to pěknej kvér ale myslím že do začátku bych vzal něco levnějšího aby jsi se ujistil zda tě to bude držet a po nějaké době teprv šel do něčeho co budeš pak i upravovat,nevím jen můj názor.
Odesláno
Původně zaslal: Harlley

Původně zaslal: oni

jj dobrej web,proto jsem se rozhodl na A-5 dobre hodnoceni,hodne moznosti a jeste za tuhle cenu!

No koukám že přidáváš:Dje to pěknej kvér ale myslím že do začátku bych vzal něco levnějšího aby jsi se ujistil zda tě to bude držet a po nějaké době teprv šel do něčeho co budeš pak i upravovat,nevím jen můj názor.

kdyz uz nekolik lidi mi tvrdi,ze bych ji stejne prodal a je fakt ze v bazaru je T98 plno a i tak A-5 prodam za skoro stejnou cenu!

Odesláno

No pokud tě to chytí tak prodáš možná i A5 ale to uvidíš sám.já vzal zbraň v poměru cena/výkon a jsem zatim spokojen.Myslím že s ní vydržím dost dlouho.A co rovnou X7:DJak už jsem psal projeď net,načerpej info,zvaž co od toho čekáš a jak často to budeš hrát a pak to vyřeš.Ve finále jde o to užít si tu hru.:super

Odesláno

v mojom prvom poste som ti o mr1 pisal.

dost dobra zbran, ked budes kupovat z toho inzeratu tak budes mat aj upgradnutu hlaven a bude ti to pekne strielat ;)

inak na t98 s ktorou som hral ja je o dost tuhsia spust.. na spydrovi sa lahsie stlaca..

Odesláno

Pak už se dá vybrat spousta úprav jen to jde do peněz:DNo ať dobře vybereš.Jinak mě to vyšlo zatom na5800.Zbraň,lahev,hadice,maska,rukavice,dva zásobníky,dvě tuby.

Odesláno

prava,upravit si muzu pak tu svoji a aspon na ni budu mit zaruku,preci dva roky profihrace je dost ne? jeste uvidime! jinak vsem dekuji za diskuzi!

Odesláno
Původně zaslal: PnR

AS sa velmi porovnavat s PB neda..

ved airsfosti sa rozbehnu do lesa a jedna hra tam trva aj 3 hodiny..

pri paintballe mas jednu hru za pol hodinku najviac..

a este pri AS sa tazko dokazuju zasahy..

nerad bych tu rozpoutaval flame jestli je lepsi AS nebo PB, to si musi kazdy posoudit sam, co mu vyhovuje (a v dusledku to je stejne jen o rozdilu co clovek drzi v ruce), ale v tomhle proste nemas pravdu, je to asi stejne zobecneni jako ze AS hrajou maly kluci (protoze co si budeme povidat, airsoftka za petikilo z Vietkongu je nesrovnatelne dostupnejsi nez PB vybava, takze jich tam je videt mnohem vic...)

je pravda, ze PB ve stylu start, uraaaaa ratatata mame vlajku dame klobasku a pak se vse opakuje je asi videt nejvic, stejne jako rychlosti oplyvajici sportovni paintball,

ale rozhodne je tu dostatek klubu a lidi, kteri chapou PB uplne jinak a neni pro ne problem hra na cele odpoledne, cely den nebo klidne cely vikend (i na jeden zivot), v lese ci jakekoliv lokalite, bez ohledu na pocasi...

stejne tak neni pravda, ze v PB se snadno dokazuji zasahy. Ano, ty na pet metru se fakt zatajit nedaji, a malokdo by si to dovolil uz kvuli nasledku dalsi kulicky, ale minimalne 1/3 az 1/2 zasahu co jsem dostal nezanechala jakoukoliv stopu na mem zevnejsku, protoze se kulicka proste odrazila do pryc (na vetsi vzdalenost, kdyz ma clovek svetr to vubec neni vyjimecny jev). Takze i tady je treba vybirat, s kym clovek hraje...

Odesláno

to ze se v bazaru nabizi jety A5 jeste neznamena, ze se za tu cenu prodaji... chce to smlouvat. a nekupovat pres prostrednika, ale primo od majitele. protoze je fakt, ze za poslednich par let co jsem nic nekupoval se ceny bazar vs nove dost srovnaly.

az nebudu vedet co s penezma, koupim si tohle

http://www.paintballshop.cz/zbozi/5059-tiberius-8-paintball-pistol-black :)

skoda ze uz jsem letos jeziskovi psal :D:D

Odesláno

nikdy neni pozde jeziskovi napsat,hm? ja k z tech bazarovejch mam strach,preci je to vec,ktera se pouziva dost namahave i kdyz je na to delana! jeste uvidim,ale asi objednam tu A-5 novou!

Odesláno

kdyz clovek vi, na co se ma u konkretni zbrane zamerit, da se to zkouknout. kazda ma sva typicka problemova mista, navic se da vzit radar a vyzkouset jak to strili... samozrejme zaruka je plus...

Odesláno

mimochodem, zejmena do lesa se mi osvedcila maska u ktere jdou oddelat boky, a ksilt, a nejlepe jednoduse sundat i predek (podle toho, jestli cekam ze budou nejake baraky nebo ne... :) ), takze zustanou jenom brejle...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

AS sa velmi porovnavat s PB neda..

ved airsfosti sa rozbehnu do lesa a jedna hra tam trva aj 3 hodiny..

pri paintballe mas jednu hru za pol hodinku najviac..

a este pri AS sa tazko dokazuju zasahy..

nerad bych tu rozpoutaval flame jestli je lepsi AS nebo PB, to si musi kazdy posoudit sam, co mu vyhovuje (a v dusledku to je stejne jen o rozdilu co clovek drzi v ruce), ale v tomhle proste nemas pravdu, je to asi stejne zobecneni jako ze AS hrajou maly kluci (protoze co si budeme povidat, airsoftka za petikilo z Vietkongu je nesrovnatelne dostupnejsi nez PB vybava, takze jich tam je videt mnohem vic...)

je pravda, ze PB ve stylu start, uraaaaa ratatata mame vlajku dame klobasku a pak se vse opakuje je asi videt nejvic, stejne jako rychlosti oplyvajici sportovni paintball,

ale rozhodne je tu dostatek klubu a lidi, kteri chapou PB uplne jinak a neni pro ne problem hra na cele odpoledne, cely den nebo klidne cely vikend (i na jeden zivot), v lese ci jakekoliv lokalite, bez ohledu na pocasi...

stejne tak neni pravda, ze v PB se snadno dokazuji zasahy. Ano, ty na pet metru se fakt zatajit nedaji, a malokdo by si to dovolil uz kvuli nasledku dalsi kulicky, ale minimalne 1/3 az 1/2 zasahu co jsem dostal nezanechala jakoukoliv stopu na mem zevnejsku, protoze se kulicka proste odrazila do pryc (na vetsi vzdalenost, kdyz ma clovek svetr to vubec neni vyjimecny jev). Takze i tady je treba vybirat, s kym clovek hraje...

nechcem zacinat flame, ale hovoril som o ozajstnom AS nie o chlapcoch s hrackami (proste si myslim ze to je skor hra pre vojakov, ako cvicenie pripadne tak)

AS a zasahy - ak si spravne obleceny tak to ozaj nemusis ani citit ak ti trafia chrbat alebo podobne..

PB a zasah - ak sa gulicka nerozbije tak to nie je zasah, to mas v pravidlach, takze si siel dolu zbytocne

inak preco si v lese oddelavas tie boky na maske?

[upravil dne 3.12.2008 PnR]

Odesláno

2PnR: pozor, paintball nemusi nutne znamenat hru na barvu! nevim, podle jakych pravidel hrajete na slovensku, protoze pravidla jsou vzdy o dohode, ale v Cechach krome sportovnich hracu (pripadne komercnich hrist) neznam klub (ale treba nejake jsou), kde by se v PB hralo na barvu, hraje se striktne na zasah (bez ohledu na to, jestli se kulicka rozbije...). Staci se podivat na zde zminovane http://www.military-paintball.cz (je tam i krasny flame na tohle tema, ma asi 1000 prispevku :D )

Mel jsem moznost se ucastnit i hry, kde proti nam stali AS v poctu zhruba 20 na 20. Jsou tam urcite technicke rozdily ve zbranich a strelivu (zejmena kadence :-) ), jsou tam i rozdily v pouzitych taktikach atd, ale je to hodne srovnatelne. A mnohem vetsi rozdil je videt mezi jednotlivymi aktery, nez mezi pouzitou technikou a vybavenim. Dokazu najit mnohem vetsi rozdily v pristupu mezi skupinami hrajicimi PB (nebo AS), naopak dokazu najit skupiny mezi PB i AS, ktere odlisuje defacto jen to co drzi v ruce.

V podstate je pouze malo veci, ktere jsou vylucne k videni jen v jednom z techto stylu

- AS vybavou oplyva mnohem vic pubertaku nez PB (zde hraje roli cena, dostupnost). Mozna to neni ten \"ozajstny\" AS, ale on zadny \"ozajstny AS\" neexistuje, stejne jako \"ozajstny PB\" nebo \"ozajstna znacka auta\", a na verejnosti to uz vubec lidi nerozlisuji. Proste to je jeden z doprovodnych jevu AS jako celku.

- v AS jsou mnohem vice k videni lide, kteri neco napodobuji a musi mit vybaveni, ktere v realu pouzivala nejaka konkretni jednotka atd., toto v PB nikdo neresi a vic se hledi na funkcnost vybaveni, jednotne jsou tak jedine maskace

- v PB se poradaji sportovni turnaje, o tom jsem v AS neslysel (ale mozna jsem jen nedostatecne informovan). Sportovni PB je ale jen jednim z nekolika smeru, kudy se PB ubira...

-----

V lese si z masky nechavam jenom brejle, a to z jednoducheho a prosteho duvodu - ty boky prekryvaji usi, takze je blbe slyset, a predek prekryva usta, takze je hur rozumet. S takto ocesanou maskou je podstatne mensi sance ze preslechnu nejaky pohyb na hlidce... nehlede na to, ze clovek nemusi nic sundavat aby se napil, dal si susenku a nebo cigaretu.

[!!!varovani - nasledujici odstavec neslouzi jako navod a zcela jiste porusuje nekolik bezpecnostnich doporuceni vyrobcu zbrani, proto jej radeji ani nectete a uz vubec se podle neho neridte !!!]

Vzhledem k tomu, ze v lesich mimo skolky temer nehrozi stret nablizko (<10m), je i minimalni riziko ze pripadny zasah do obliceje bude mit nasledky. Stejne vetsinu casu mam brejle na cele a nandavam je jen v pripade, kdy hrozi ze se dostanu do stretu s protivnikem (postup neznamym terenem, spatna viditelnost, pohyb v okoli atp...)

brrr to jsem se zase rozepsal...

Odesláno

tak to mi hrame podla inych.. http://paintballkosice.sk/ -tuknujt na pravidla, nevedel som sa dostat k priamemu linku.

dost odvazne hrat bez okuliari, hlavne preto ze ak mas tie spectra thermal tak mas 270° rozhlad.

a samozrejme ze mas pravdu, hovoril som len to ako to vidim ja a to neznamena ze musim mat pravdu.. AS som este nehral, rozpraval som sa o tom s hracmi ktorych som stretol na jedenj pb akcii, a oni vraveli ze ked si ozaj obleceny ako mas tak ten zasah ani nemusis citit, + je tam horsie to dokazovanie tych zasahov ako pri PB (aj ked aj tu su taky machri co si to zotru a hraju akoby nic)..

Odesláno

ja jsem o AS taky premyslel,ale pokud to vemete jako PB a ne jako detskou hru tak AS vyjde na daleko jine penize,tak ty zbrane uz v zakladu se pohybuji v jine cenove relaci! jinak jsem prolezl cely ten veb a ta A-5 bude opravdu dobra volba,uz jen po te strance,ze tento model uz na nasem trhu je par let mouchy ktera tahle zbran mela jsou vice mene vychytany! pote se mi libi to,ze pro military styl jde krasne upravit a uz tim,ze bombu muzete defakto kam vas napadne a diky cyklon podavaci muze odpadnout i ten nevzhledny zasobnik! jinak me spise mrzi ze v mem okoli se preferuje spise speed hra a ne military,ale snad se podari nekoho najit,kdo by mel o tento hry zajem! jinak ze ste se bavili o te masce a pouziti pouze bryli, ze opravdu maji jenom treba kuklu bavlnenou,bryle a helmu,tohle na military hru je postacujici ochrana!

Odesláno

dost odvazne hrat bez okuliari, hlavne preto ze ak mas tie spectra thermal tak mas 270° rozhlad.

to neni kvuli rozhledu, to je spis kvuli pohodli.. my totiz nedavame kratke hry a dlouhe pauzy, ale spis naopak, pripadne davame celodenni hry...a preci jen mit bryle nekolik hodin v kuse neni uplne ono... na druhou stranu, da se s nima na ocich i spat, kdyz je potreba ;)

a samozrejme pri prvnim naznaku nebezpeci si bryle davame vsichni... [opet - je to na vlastni riziko kazdeho]

co se tyka obleceni versus zjisteni zasahu, zalezi na tom co ma clovek na sobe, jak je daleko atd... ale souhlasim, ze v AS je to horsi, protoze obcas clovek nepozna jestli to byla vetvicka nebo kulicka, ale mozna to pro me byl jen nezvyk.

Odesláno

btw ohledne dokazovani zasahu se i v PB vedou sahodlouhe spory, ale musim rict, ze minimalne kolem military paintball fora se uz vytribily kluby, u kterych jsou zaruky ze toto nehrozi. Na posledni takove vetsi akci kde jsem letos byl (cca 150 ucastniku, mozna o neco vic) jsem treba zaznamenal spis opak, tj. ze lidi priznali i kdyz si clovek zdaleka nebyl jist ze je zasahnul, nez naopak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...