Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted na to koukam! no rozhodl jsem se takhle, to co jsem vybral,necham byt,ale masku si posetrim az na dyl az bude vice penez!

Odesláno
Původně zaslal: PnR

len tak pre zaujimavost na ake ihrisko chodite hravat? kolko hier mas za sebou?

her mam za sebou pouze 5 a kdyz jsem nebyl v mimoni tak v raspenave! spis to tak vypadal, ze v mem okoli tech lidi co si to porizuje je vice,takze by zatim probihaly hry treba jen 4 na 4 jinak neni problem kazdy vejkend nekam zajet! vetsina lidi vzdy rada nekoho pribere!

Odesláno

jestli mas 3500, tak si pockej a neco nasetri nebo vydelej... a nebo se porozhledni po bazarech, protoze tam je pbl vybavy plno... i kdyz je samozrejme dobre tam jit s nekym, kdo tomu rozumi, aby se podival v jakem to je stavu. a zapomen uplne na veci jako hadice...

na masce se nevyplati setrit. a jakakoliv maska bez termalniho skla je draha, protoze jediny vysledek bude ze ji po par hrach vymenis za tu termalni kvuli tomu ze nic neuvidis (zejmena kdyz bude trosku teplo a vlhko... :) ). bohuzel za urciteho typu a pocasi se bude mlzit i ta termalni, ale je to porad vyrazne lepsi.

a otazka - nosis bryle? jestli jo, tak doporucuji si masku dobre vyzkouset, aby ti pod ni sedely.

jinak co se tyka penez, pokud se nekdo zacne paintballu opravdu venovat, lze pocitat s tim ze z pocatecnich 10.000 je velice rychle 20-30, protoze v teniskach se hraje blbe, takze slusny boty (2-3 litry), idealne vlastni maskace (+1000) protoze kdo by se hledal s velikosti na hristi, ze..., nejaka ta taktika na zada (+500-3000), polni flaska, sumky, tuby na kulicky atd atd...

Odesláno

jasny,tohle vsecno zvazeno! jinak bryle nenosim a na masku si jeste pockam a koupim teda kvalitni! myslim si ze pro zacatek tahle zbran je vhodna volba,pac po bazaci a myslim si ze ty ceny jsou zhruba stejny!,takze radsi priplatim par stovek a mam novou! jinak myslite teda ze mnou vybrana zbran je k nicemu? pokud by ste teda vedeli o necem jinem,dejte vedet! jinak hadry a botky uz mam,v tom zadny problem! nad airsoftem sem take premyslel,ale tam ty ceny jsou uplne nekde jinde a paintball mi prijde zabavnejsi a realictejsi!

Odesláno

AS sa velmi porovnavat s PB neda..

ved airsfosti sa rozbehnu do lesa a jedna hra tam trva aj 3 hodiny..

pri paintballe mas jednu hru za pol hodinku najviac..

a este pri AS sa tazko dokazuju zasahy..

Odesláno

jj to ho sem zamitnul,asi vemu toho tippmanna,ale stejne tech zbrani je docela dost v te cenove elaci,tak jestli jsem vybral spravne!

Odesláno

koukal jsem ze ten vas je ted nejprodavanejsi,kdyz me tak nejak nepadnul do oka,ja bych ho musel videt na zivo! jinak jak to resite s plynem?

Odesláno

no hral som s nim (ked sme poziciavali markery) dost nakrivo striela ale po mensom uprgade hlavne to bude urcite vybrona zbran ;)

hlavne pre to ze je takmer neznicitelny

Odesláno

nevím. s mr1 jsem nehrál.

zatím buď s tippmannem 98 nebo se spider xtra. obě mi přišly +- nastejno, ale ten tippmann se mi líp držel.

brácha dneska zkoušel novou hlaveň tippmann 16\" sniper barel a lítá to docela hezky

Odesláno

s tou taky zkušenosti nemám, nicméně tady http://forum.military-paintball.cz/viewforum.php?f=14&sid=c9455ee68a939f9d678d51f1801b6d39 se toho o ní dozvíš asi dost :)

Byla by to asi další zbraň do které bych šel po T98

ale v zásadě co jsem se dočet když jsem vybíral já:

má to podavač z boku - cyklone. výhoda je že nevystřelíš naprázdno, nevýhoda je že to taky trochu žere co2 a v zimě jsou s tím prý problémy se zamrzáním (hlavně při vyšších kadencích)

[upravil dne 2.12.2008 Blizzard]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...