Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ono do mesta spis motory pod 1,4 :) pak uz to moc mesto neni :) i kdyz i s S16 se po meste clovek docela pekne dokaze proplest.... :)vyhody ze je to rychle a male to urcite ma :)

Odesláno

Lentilka-kez bych mohl vyndat zadni sedacky...v tomhle ohledu narazim na pripominky sve milovane maminky a jejiho pritele,ktery mi do toho neustale kecaj...to je,proc to bude vynadavat?...je to zbytecny,kde budes vozit ostatni lidi?...no nevysvetlis jim to...

Odesláno

na jare pujdou folie,a zadny srani,zadni pujdou ven...ted me brzdi mama a to,ze tam bude videt a pohled to neni hezkej...nevite,na kolik vyjde pokoveni skel?...je to docela palka,co?...

Odesláno

koukam jeste ze me do toho nikdo nekeca :D:D:D

jinak myslim ze folie je lepsi reseni... je to spolehlive... to pokoveni nevim nevim moc.. nemam s tim zkusenosti...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

bojim se,ze to auto bude pak moc tmavy,preci jen to pokoveni je do stribrna...:myslim

folie se taky preci nedelaj jen cerny jestli ti jde pouze o to.. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

bojim se,ze to auto bude pak moc tmavy,preci jen to pokoveni je do stribrna...:myslim

folie se taky preci nedelaj jen cerny jestli ti jde pouze o to.. ;)

vim...:)..zase kdyz nad tim tak premyslim,nebylo by spatny mit to komplet cerny...no,uvidime...

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

toho bych se nebál folie to je to je základ:)

já jsem to měl za 3500 aj s atestem:):super

a ty mas i predni okna? kamos dela taky s atestem a za 3500 delaji komplet felinu combi ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...