luky106rolandgaros Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Black joe: čau přemejšlel jsem o tom narazníku z gti... tak bych se chtěl zeptat jakej je rozdíl v uchytech od normálního a co je třeba upravit a nebo jestly tam sedí i bez uprav? v uterý se pojedu podívat do tlučné a na varskou... okouknout ceny Citovat
kujon106 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Bude ti sedět bez problému na úchytech, ale v bocích je ten sport širší, protože navazuje na lemy. Citovat
Black Joe Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Přesně jak říká Kujon, úchyty jsou stejné jen musíš zkrátit ty konce u blatníku, až si ho koupíš ,tak ho tam namontuj a udělej si rysky. Vnější okraj necháš, řezat budeš jen vnitřek. Nebo se mužem domluvit a můžu Ti to ukázat přímo. Pozor až ho budeš kupovat musíš dávat si pozor ať jsou držáky v pořádku, chlapci na vrakárnách si s tím moc hlavu nedělaj a někdy to trhaj s auta, aniž by vyndali šrouby. Takovej nárazník zcela bez držáků, mi taky nabízeli. Jen by sis to zkomplikoval. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 jj dík super chlapy tak to budu dávat bacha! já jsem na to koukal na tom mím ty uchyty a jeden byl ok tak podle toho se budu řídit Black Joe: je mozně že jsem vyděl tvou 106 v mercedesu vsp u haly byl jsem tam obědnávat díl na tátovo mercedes.. tak jsem jí vyděl ale nejsem si jistej ale měla právě ten nárazník koukal jsem na to a fakt pecka Citovat
Black Joe Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Viděl jsi správně , tady mě nejdeš takřka pořád, tady si vydělávám na živobytí . Mohl si se stavit a pokecat. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 já si to hned myslel i podle té číré optiky:D tak až to dám dohromady tak se stavím na pokec:) snad ten narázník pořídím a za slušnej peníz... Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak hodně štěstí při hledání a stav se určitě , rád bych vyzkoušel toho tvého draka.:D Citovat
Spiral Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 aa plzenaci zakladaji vlastni sekci dobre dobre Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 A co máme dělat Zbytek je od nás pěkně daleko, jinak bych byl na většině fotek ze srazů 106tiček. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 tak zítra jedu hledat... tak snad pořídím... auto už je srovnane navařen novej nosník tak zítra musím sehnat narazník... Black Joe:neska jsem byl ve VSP pracovně z MLkem na diagnostice aby mi vyjel hystorii ale vubec nevím kde bych tě mohl najít? byl jsem servisu pro auta... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 no počkejte až přijedou plzenácí na nějakej srazík...budete koukat:D [upravil dne 1/12/08 luky106rolandgaros] Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Jsem nemocnej, to je ten důvod proč jsem tam nebyl:( Dělám dole na nákladních vozech ,stačí říct Malí Pepa a každej bude vědět . Snad příště Tak a kde děláš ty? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 aha tak to jo tak příště v tej velkej hale tak dám vědět tak se uzdrav:papa a ještě otázka kupoval jsi ten narazník v tlučnej? a nahodou nevíš jestli jich tam měl víc? Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Jo v Tlučnej, byla to poslední vrakárna co sem objížděl. Měl tam ještě jeden,ale chyběla mu ochranná lišta a právě ty držáky,byl modrej. Možná už doplnil zásoby. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jj díky omrknu a byl jsi i na tej varskej? tam je prej taky vrakárna na peugeoty? Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 líšta by se dala dokoupit to by šlo:) Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Tak na Varskej jsem nebyl a ani nevím že tam je. Byl jsem na Borských polech , Zruč-Senec , Božkov, Tlučná + volal na čísla od kámošů už ani nevím kam. Jen Tlučná vyšla. Citovat
Black Joe Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 A nezapomeň na ty držáky,ty tam úplně chyběly, ať si nenaběhneš. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 jj budu koukat dík moc za radu! Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 tak jsem nakonec koupil ten samej komplet ze vším lištama držákama mříškou i zaslepkama na mlhy... ten gti byl ko a nikde ho jinde neměli.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.