Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Black joe: čau přemejšlel jsem o tom narazníku z gti... tak bych se chtěl zeptat jakej je rozdíl v uchytech od normálního a co je třeba upravit a nebo jestly tam sedí i bez uprav? v uterý se pojedu podívat do tlučné a na varskou... okouknout ceny

Odesláno

Přesně jak říká Kujon, úchyty jsou stejné jen musíš zkrátit ty konce u blatníku, až si ho koupíš ,tak ho tam namontuj a udělej si rysky. Vnější okraj necháš, řezat budeš jen vnitřek. Nebo se mužem domluvit a můžu Ti to ukázat přímo.:D

Pozor až ho budeš kupovat musíš dávat si pozor ať jsou držáky v pořádku, chlapci na vrakárnách si s tím moc hlavu nedělaj a někdy to trhaj s auta, aniž by vyndali šrouby. Takovej nárazník zcela bez držáků, mi taky nabízeli. Jen by sis to zkomplikoval.

Odesláno

jj dík super chlapy tak to budu dávat bacha! já jsem na to koukal na tom mím ty uchyty a jeden byl ok tak podle toho se budu řídit

Black Joe: je mozně že jsem vyděl tvou 106 v mercedesu vsp u haly byl jsem tam obědnávat díl na tátovo mercedes.. tak jsem jí vyděl ale nejsem si jistej ale měla právě ten nárazník koukal jsem na to a fakt pecka

Odesláno

tak zítra jedu hledat... tak snad pořídím... auto už je srovnane navařen novej nosník tak zítra musím sehnat narazník...

Black Joe:neska jsem byl ve VSP pracovně z MLkem na diagnostice aby mi vyjel hystorii ale vubec nevím kde bych tě mohl najít? byl jsem servisu pro auta...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...