vendelinek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: jaudax z fóra bych se vyhodit nenechal (kia forum je celkem mrtvé...) ale ze srazu. Ale myslím že to v P-C nehrozí... Jen si nejsem jist co se stane z vozu po páteční/sobotní noci... :D:D:D I na srazech se najdou jiný značky,F.......,B........Š........atd,si ,že taky projdeš:D:D [upravil dne 6.12.2008 vendi.stejskal] Citovat
OK406 Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 A jak si dopadl u Peugeot?? Odstoupil si od smlouvy?? Jinak z boku to vypadá jako Peugeot;) Citovat
jaudax Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 s trochou fantazie nebo 3kou v žíle (alkoholu) by se to dalo z boku považovat za 407SW - kromě přední masky a světel. Jinak ten problém byl právě s touhle Kiou. Navíc jsem dostal jen nějaké drobnosti za cca 2000,- + když dám auto na garančku nebo do servisu, tak zapůjčení náhradního vozidla zdarma (nevím jestli to využiju - doufám že ne ) a prý mi ještě něco přihodí v pondělí, ale popravdě jsem čekal víc... Asi jsem měl více nadávat Od objednání do předání uplynulo 41 dní místo 29 plánovaných [upravil dne 6/12/08 jaudax] Citovat
vendelinek Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Tak za to co si s tim měl,by ti měli dát \"aspoň\" jednu sadu kompletních zimních kol navíc,a ještě navigaci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.