Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Neviděli jste někdo někde kovové samolepící nápisy VTi? Pokud ano, prosím o adresu, či kontakt. Citovat
antal Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ten napis chces aby bol spojeny nejak v celku alebo moze byt aj kazde pismenko zvlast? Citovat
Dismay.zs Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 Právě že chci, aby byl sojený vcelku. Samostatná písmenka jsem našel, ale to se mi nelíbí. Všude u nás mají třeba GTi atd., ale VTi jsem ještě nikde neviděl a to ani na netu, teda na stránkách co znám, a kde jsem listoval. Dík za případnej radu. Citovat
Dismay.zs Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Tak jsem prolezl skoro celej internet a žádný nápisy, vcelku s logem VTi jsme nenašel ..... Citovat
antal Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Ja som to tiez skusal ale rovnako neuspesne:( Citovat
Dismay.zs Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Mám asi smůlu, ale jinak dík za spoluúčast. Možná se časem něco objeví. Citovat
antal Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Dismay.zs Mám asi smůlu, ale jinak dík za spoluúčast. Možná se časem něco objeví. Ja som teraz skusil dat do vyhladavaca \"3d loga na auta\" a vyskocilo mi tam spusta moznosti,tak ak mas na to naladu(ja ju teraz nemam:D) tak sa mozes mrknut ak si to este neskusal Citovat
Dismay.zs Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Dík. Tuhle kombinaci jsem ještě nezkoušel. Určitě vyzkouším. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 co to tak vyříznout z nerezu ?? Citovat
Dismay.zs Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Tak na to bych si já netroufnul, to má výhodu ten, kdo to umí, ale mě by z toho vzniklo něco, co určitě nikdo na autě nemá Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 kdysy tu někdo něco nabízel řezání dle předlody tak jen pohledat na foru Citovat
Dismay.zs Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Dík. Mrknu se, jsem tu nový, tak jsem projel sotva kousínek fora. Citovat
Dismay.zs Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 Díky za info. Už to tam studuju. Jen jestli bude mít náladu a chuť. Má asi spoustu takovejhle zakázek a lidi ho nenechaj na pokoji. Citovat
Mishanthrope Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 Onehdá jsem to viděl na nějaké Toyotě, stačilo jen uškubnout... Citovat
Dismay.zs Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 Pravdu díš, jenže beru to podle sebe, kdyby mě někdo sáhnul na mazlíka, tak mu utrhnu hlavu, tak by mě tohle ani nenapadlo. Ale je pravda, že asi navštívím nějaké japonce (Mazdu, Hondu atd.), mohl bych to v prodejně japončíků koupit. Citovat
Dismay.zs Odesláno 2. prosinec 2008 Autor Odesláno 2. prosinec 2008 I když kolega, co parkuje v práci má Toyotu Yarisku, takže bych ....... a dostanu přes držku:aut Citovat
Dismay.zs Odesláno 3. prosinec 2008 Autor Odesláno 3. prosinec 2008 Tak jsem dneska obtelefonoval několik značkových prodejen Toyot a Hond a zjistil jsem, že ty nápisy VTi jdou objednat jen u Hondy. Toyota prej má VVT a snad i. Jen menší problém, ty nápisy u Hondy stojí prej cca 5OO až 700,- Kč a to se snad na to asi vykašlu,ale napadlo mě vrakoviště Hondy, tak snad budu úspěšný. Citovat
Dismay.zs Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 Tak jsem dnes ty nápisy VTi vyřešil. Koupil jsem jak mě tu někteří radili jednotlivá písmena. Sice mě to stačí, ale není to ono. Nechce se mi dávat za originál z Toyoty 7OO,- Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.