Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě že chci, aby byl sojený vcelku. Samostatná písmenka jsem našel, ale to se mi nelíbí. Všude u nás mají třeba GTi atd., ale VTi jsem ještě nikde neviděl a to ani na netu, teda na stránkách co znám, a kde jsem listoval. Dík za případnej radu.

Odesláno
Původně zaslal: Dismay.zs

Mám asi smůlu, ale jinak dík za spoluúčast. Možná se časem něco objeví. :roker

Ja som teraz skusil dat do vyhladavaca \"3d loga na auta\" a vyskocilo mi tam spusta moznosti,tak ak mas na to naladu(ja ju teraz nemam:D) tak sa mozes mrknut ak si to este neskusal
Guest servisman
Odesláno

kdysy tu někdo něco nabízel řezání dle předlody tak jen pohledat na foru

Odesláno

Pravdu díš, jenže beru to podle sebe, kdyby mě někdo sáhnul na mazlíka, tak mu utrhnu hlavu, tak by mě tohle ani nenapadlo. Ale je pravda, že asi navštívím nějaké japonce (Mazdu, Hondu atd.), mohl bych to v prodejně japončíků koupit.;)

Odesláno

Tak jsem dneska obtelefonoval několik značkových prodejen Toyot a Hond a zjistil jsem, že ty nápisy VTi jdou objednat jen u Hondy. Toyota prej má VVT a snad i. Jen menší problém, ty nápisy u Hondy stojí prej cca 5OO až 700,- Kč a to se snad na to asi vykašlu,ale napadlo mě vrakoviště Hondy, tak snad budu úspěšný.:o

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dnes ty nápisy VTi vyřešil. Koupil jsem jak mě tu někteří radili jednotlivá písmena. Sice mě to stačí, ale není to ono.:P Nechce se mi dávat za originál z Toyoty 7OO,- Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...