Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kožená podsvícená řadící páka

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

tak tady je na svém místě ( pro rejpaly ) a s novou koženou manžetou.....

[upravil dne 21/1/09 Burisek]

hezky pekne! ;) vypada to paradne!!!

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

tak tady je na svém místě ( pro rejpaly ) a s novou koženou manžetou.....

[upravil dne 21/1/09 Burisek]

hezky pekne! ;) vypada to paradne!!!

děkuju.....

Odesláno
Původně zaslal: Lajšek

Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem.

sry za :xvul ale podle mě je to úplně to samé co tady

prodejce chce na tom jen vydělat, a to dost si myslím. Spočítej si, že za 109 PLN to máš doma na stole, pokud máš účet na aukru. Polský prodejce umožňuje zaslání za hranice. Pokud má tento pán někoho známého v Polsku, což je možné, jelikož je z Opavy ... tak bych to od něj vůbec neobjednával.

Neřeknu cenu dejme tomu 650 Kč nebo cenu podobnou. Ale více jak 3OO Kč navíc na jednom kusu mi přijde dost ... nehledě na to, že při koupi více kusů platí jedno poštovné.

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem.

prodejce chce na tom jen vydělat, a to dost si myslím. Spočítej si, že za 109 PLN to máš doma na stole, pokud máš účet na aukru. Polský prodejce umožňuje zaslání za hranice. Pokud má tento pán někoho známého v Polsku, což je možné, jelikož je z Opavy ... tak bych to od něj vůbec neobjednával.

Neřeknu cenu dejme tomu 650 Kč nebo cenu podobnou. Ale více jak 3OO Kč navíc na jednom kusu mi přijde dost ... nehledě na to, že při koupi více kusů platí jedno poštovné.

To si myslím, že je ještě málo. Je to normální obchod jako každej jinej. ;)

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

nj asi máš pravdu,já za ní dal 989 kč plus pošta,no ale je hezká,aspoň mě se líbí,nj cenovka je taky hezká,a to že je z Opavy.....,slušný výdělek,jenže když si spočítáš,taky záleží odkud jsi,tak kdyby jsi byl třeba z Liberce a měl jsi jet do Pl pro tu řadičku,tak se ti to dost prodraží...... :myslim

no nevím,jsem spokojen a jak to je nebudu rozpitvávat.....

Odesláno

já jen trošku nechápu, proč bys pro to měl jezdit ... napsal jsem cenu i s poštovným, jelikož prodejce zasílá věci i do zahraničí, do ČR nevyjímaje ... už se teda nebudu zapojovat do diskuze :) každý si pomáhá, jak může :super tomu rozumím ...

Odesláno
Původně zaslal: klm16

Původně zaslal: klm16

odkial si nakoniec objednaval tu manzetu ??? vyzera velmi pekne

http://www.automanzety.cz/

no ale v popise nemaju ziadne manzety na pgt. posielal si im svoju staru alebo ako ??? pasuje presne ?

kolko si platil ?

No pokud nemají na Tvůj typ auta,tak jim pošli svou starou kterou máš a oni ti podle ní udělají novou takovou jakou si vybereš nebo vymyslíš co by jsi chtěla ! Na P 406 taky neměli,tak jsem si prošel galerii a barvy prošití vybral si,poslal svojí starou a přišla mi nová,cena cca 520 kč

[upravil dne 23/1/09 Burisek]

Odesláno

myslím že ne,píše tam že zasílá i na slovensko,jde jen o poštovné....na stránkách má i icq tak mu zkuš napsat jak by to byla na slovensko nebo tam má meil,

Odesláno

nie nie s posielanim nemam problem skor s tym ze kym mu poslem moju manzetu kym ju vyrobi a posle mi ju naspet. to chvulu potrva... :-( ale dik skusim mu napisat... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...