Burisek Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 tak tady je na svém místě ( pro rejpaly ) a s novou koženou manžetou..... [upravil dne 21/1/09 Burisek] Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: Burisek tak tady je na svém místě ( pro rejpaly ) a s novou koženou manžetou..... [upravil dne 21/1/09 Burisek] hezky pekne! vypada to paradne!!! Citovat
soptik155 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 čus chlapy na www.x1.cz tak je řadička a má vetší dysplej a ukazuje jakou máte zařazenou rychlost...je to pěkný ale cena je dost ale fakt dost slušná 3400:( Citovat
Burisek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Burisek tak tady je na svém místě ( pro rejpaly ) a s novou koženou manžetou..... [upravil dne 21/1/09 Burisek] hezky pekne! vypada to paradne!!! děkuju..... Citovat
Lajšek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem. Citovat
Burisek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Lajšek Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem. nj škoda..... Citovat
sucram® Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Lajšek Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem. sry za ale podle mě je to úplně to samé co tady prodejce chce na tom jen vydělat, a to dost si myslím. Spočítej si, že za 109 PLN to máš doma na stole, pokud máš účet na aukru. Polský prodejce umožňuje zaslání za hranice. Pokud má tento pán někoho známého v Polsku, což je možné, jelikož je z Opavy ... tak bych to od něj vůbec neobjednával. Neřeknu cenu dejme tomu 650 Kč nebo cenu podobnou. Ale více jak 3OO Kč navíc na jednom kusu mi přijde dost ... nehledě na to, že při koupi více kusů platí jedno poštovné. Citovat
MatrixChose Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: Lajšek Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem. sry za ale podle mě je to úplně to samé co tady prodejce chce na tom jen vydělat, a to dost si myslím. Spočítej si, že za 109 PLN to máš doma na stole, pokud máš účet na aukru. Polský prodejce umožňuje zaslání za hranice. Pokud má tento pán někoho známého v Polsku, což je možné, jelikož je z Opavy ... tak bych to od něj vůbec neobjednával. Neřeknu cenu dejme tomu 650 Kč nebo cenu podobnou. Ale více jak 3OO Kč navíc na jednom kusu mi přijde dost ... nehledě na to, že při koupi více kusů platí jedno poštovné. To si myslím, že je ještě málo. Je to normální obchod jako každej jinej. Citovat
Lajšek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Pochybuju že poláci tam ten 6ti kvalt budou mít. Alespoň ho tam nikde není vydět. Citovat
klm16 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 odkial si nakoniec objednaval tu manzetu ??? vyzera velmi pekne Citovat
Burisek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: klm16 odkial si nakoniec objednaval tu manzetu ??? vyzera velmi pekne http://www.automanzety.cz/ Citovat
Burisek Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: sucram® Původně zaslal: Lajšek Psal jsem na Aukru uživateli - rekete - A bohužel nema hlavice na 6ti kvalt. Tedy ty se zvedacim kroužkem. sry za ale podle mě je to úplně to samé co tady prodejce chce na tom jen vydělat, a to dost si myslím. Spočítej si, že za 109 PLN to máš doma na stole, pokud máš účet na aukru. Polský prodejce umožňuje zaslání za hranice. Pokud má tento pán někoho známého v Polsku, což je možné, jelikož je z Opavy ... tak bych to od něj vůbec neobjednával. Neřeknu cenu dejme tomu 650 Kč nebo cenu podobnou. Ale více jak 3OO Kč navíc na jednom kusu mi přijde dost ... nehledě na to, že při koupi více kusů platí jedno poštovné. nj asi máš pravdu,já za ní dal 989 kč plus pošta,no ale je hezká,aspoň mě se líbí,nj cenovka je taky hezká,a to že je z Opavy.....,slušný výdělek,jenže když si spočítáš,taky záleží odkud jsi,tak kdyby jsi byl třeba z Liberce a měl jsi jet do Pl pro tu řadičku,tak se ti to dost prodraží...... no nevím,jsem spokojen a jak to je nebudu rozpitvávat..... Citovat
sucram® Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 že je z Opavy ... tím jsem myslel, že má velmi blízko polskou hranici, stejně jako to mám já z Třince kousek. Citovat
sucram® Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 já jen trošku nechápu, proč bys pro to měl jezdit ... napsal jsem cenu i s poštovným, jelikož prodejce zasílá věci i do zahraničí, do ČR nevyjímaje ... už se teda nebudu zapojovat do diskuze každý si pomáhá, jak může tomu rozumím ... Citovat
klm16 Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: klm16 odkial si nakoniec objednaval tu manzetu ??? vyzera velmi pekne http://www.automanzety.cz/ no ale v popise nemaju ziadne manzety na pgt. posielal si im svoju staru alebo ako ??? pasuje presne ? kolko si platil ? Citovat
Burisek Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 Původně zaslal: klm16 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: klm16 odkial si nakoniec objednaval tu manzetu ??? vyzera velmi pekne http://www.automanzety.cz/ no ale v popise nemaju ziadne manzety na pgt. posielal si im svoju staru alebo ako ??? pasuje presne ? kolko si platil ? No pokud nemají na Tvůj typ auta,tak jim pošli svou starou kterou máš a oni ti podle ní udělají novou takovou jakou si vybereš nebo vymyslíš co by jsi chtěla ! Na P 406 taky neměli,tak jsem si prošel galerii a barvy prošití vybral si,poslal svojí starou a přišla mi nová,cena cca 520 kč [upravil dne 23/1/09 Burisek] Citovat
klm16 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 uuuuf no zo slovenska by to bolo asi kusok zlozitejsie... :-( Citovat
Burisek Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 myslím že ne,píše tam že zasílá i na slovensko,jde jen o poštovné....na stránkách má i icq tak mu zkuš napsat jak by to byla na slovensko nebo tam má meil, Citovat
klm16 Odesláno 23. leden 2009 Odesláno 23. leden 2009 nie nie s posielanim nemam problem skor s tym ze kym mu poslem moju manzetu kym ju vyrobi a posle mi ju naspet. to chvulu potrva... :-( ale dik skusim mu napisat... ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.