Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den,

ma prosim nekdo s tim zkusenost? Jak se to vlastne provadi?

Od doby aktivace mam problemy s tim, ze obcas vypadavaji blinkry s podsvicenim pristrojovky, dalkove svetla a obcas nefunguje klakson.

Zaslechl jsem, ze by to mohlo byt prave prehranim SW k dane aktivaci.

Vi nekdo prosim o tom?

Dekuji.

Peugeot 307 SW 2.0 r.v.2003 :myslim

Odesláno
Původně zaslal: bobulin2

Dobry den,

ma prosim nekdo s tim zkusenost? Jak se to vlastne provadi?

Od doby aktivace mam problemy s tim, ze obcas vypadavaji blinkry s podsvicenim pristrojovky, dalkove svetla a obcas nefunguje klakson.

Zaslechl jsem, ze by to mohlo byt prave prehranim SW k dane aktivaci.

Vi nekdo prosim o tom?

Dekuji.

Peugeot 307 SW 2.0 r.v.2003 :myslim

Dobrý den, mám úplně stejné problémy. Spíš bych to viděl na nějaké kontakty. Když jsem tohle řekl v servise, tak mi řekli, že je potřeba vyměnit komplet páčky, že se to neopravuje. Takže jedině sundat a podívat se na to sám.

Odesláno

Na mojich autách to funguje nasledovne:

Pri automatickom aktivovaní denného svietenia po naštartovaní mi podsvietenie na palubovke nesvieti . Zapína sa pri šere automaticky pretože mám aktivované aj svietenie brané z čidla na skle. Diaľkové svetlá sa dajú prepnúť len pri tme alebo šere keď svieti aj podsvietenie palubovky.Inak funguje len výstraha. Hmlové svetká sa dajú zapnúť len keď stojím na mieste ,za jazdy nie. Alebo otočením páčky na normálne svietenie - vtedy funguje všetko .

Aktivácia prebehne len povolením funkcie v BSI ,nemá vplyv na nič iné (nemala by mať).Softvare sa neprehráva.

Vypadavanie smeroviek neviem , treba napísať ako vypadávajú za akých podmienok.

Ak je na aute esp ,asi sú použité smerovky a pačka stieračov v jednom kuse .Tie sa mi nechcelo rozoberať lebo je to trochu náročnejšie.

Odesláno

Mně to funguje úplně stejně jako janou, kromě mlhových světel, ty mi jdou zapnout i za jízdy, ale jen pokud klesne intenzita světla pod určitou hranici ( mám světelný senzor), ale jde to i za světla a za jízdy;) Trvalo mi rok než jsem na všechny tyhle finty přišla:) S těma směrovkama nevím, co může být za problém.

Odesláno

Za slabšej intenzity svetla som tie hmlovky neskušal. Omlúvam sa .Som toho názoru že za dňa a normálnej viditelnosti ich netreba používať.Nosím okukiare a vadia mi vodiči ktorí ich používajú za dňa.Tie svetlá robia totiž mnoho svetelných odrazov ako na čelnom skle tak i na skle a ráme okuliarov .

Odesláno

Jasny, to jsme na tom stejně. Taky mi to vadí. Ale popravdě, někdy je i ve dne opravdu hustá mlha a je třeba mlhovky použít. A tak jsem to zkoušela a šlo to. Byla tak hustá mlha a tak nízká intenzita světla, že šly zapnout. Jinak ve dne za normální viditelnosti nebo ve městech bych je liskala, když svítí mlhovkama.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: janou

Pri automatickom aktivovaní denného svietenia po naštartovaní mi podsvietenie na palubovke nesvieti . Zapína sa pri šere automaticky pretože mám aktivované aj svietenie brané z čidla na skle. Diaľkové svetlá sa dajú prepnúť len pri tme alebo šere keď svieti aj podsvietenie palubovky.Inak funguje len výstraha. Hmlové svetká sa dajú zapnúť len keď stojím na mieste ,za jazdy nie. Alebo otočením páčky na normálne svietenie - vtedy funguje všetko .

Aktivácia prebehne len povolením funkcie v BSI ,nemá vplyv na nič iné (nemala by mať).Softvare sa neprehráva.

Vypadavanie smeroviek neviem , treba napísať ako vypadávajú za akých podmienok.

Ak je na aute esp ,asi sú použité smerovky a pačka stieračov v jednom kuse .Tie sa mi nechcelo rozoberať lebo je to trochu náročnejšie.

U mě to funguje následovně, nastartuji auto a rozsvítí se světla. Páčka je na 0. Vše funguje jak má, jen nesvítí palubka,nejdou rozsvítit mlhové a dálkové. Jakmile otočím páčkou do pozice \"svítit\": svítí palubka, a nastavají výpadky:

1. Mám puštěný blinkr, ten přestane blikat i když je páčka v pozici na blikání.

2. zhasíná palubka.

3. Svítí dálkové a najednou zhasne palubka, takže i dálkové.

Všechno začne svítit jakmile trošku šťouchnu do levé páčky, takže teoreticky tam bude špatný nějaký kontakt.

Odesláno
Původně zaslal: janou

Mně teda dou mlhovky zapnout i při jízdě a bez problémů. I když za jasnýho letního dne sem to nezkoušel. ;) Mám taky aktivovaný denní světla a automatický rožínání světel (kdy v této kombinaci ovlivňuje jen kapličku, palubovku a RT3). Dálkový dou taky myslím zapnout i přes den, minimálně světelná houkačka. I když...z venku sem to nekontroloval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...