nanux Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Čus, není to nijak dávno co jsem o jeden patník urval přední spoiler předního nárazníku a tak přemejšlím, jestli ho znovu koupit nebo ne... Nevím totiž, jestli tam plní nějakou zvlášť důležitou funkci. Neví někdo? Thx Jinak tady je odkaz na e-shop... Citovat
Pedro35 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 ja to robím tak , že počkám 3 dni, a ak mi to vadí, že to tam nie je, tak to kúpim. Aj keby to tam malo byť len z estetického hľadiska a škrelo by ťa to, že to tam nemáš, tak to treba kúpiť. Ja som to tiež odšklbol na 2 dni starom aute, našťastie som to nezlomil a išlo to dať späť. Citovat
nanux Odesláno 26. listopad 2008 Autor Odesláno 26. listopad 2008 No, dik za radu, nicmene me zajima jakou funkci to plni, resp. jestli to nema vliv na neco dalsiho... Citovat
piškotek Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Ten je tam přece kvůli parkování jako ochrana nárazníku. Citovat
nanux Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 To snad ne, vážně jen kvůli tomu? Citovat
Jurko Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 tak jsem si ho taky včera stáhl o chodník,štěstí,že neprdl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.