Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak nakonec padlo ze to bude lepsi dat do servisu ale ke znamymu takze budu verit, asi mi udela i cenu a bude to o hodne starosti min. Rodice mi zasponzorujou takze se bude menit komplet tesneni hlavy, zbrousit, zabrousit ventily, vymena rozvodaku(s kladkou) + klinaku, podle stavu i drazkovanej s napinaci kladkou (tady se mi ale moc nelibi ta cena jenom za tu kladku :o), vodni pumpa uz chrci takze ta je jista. Kdyz se budou menit ty gufera tak to budou udelany vule asi automaticky. Pak uz by mel bejt motor v pohode. Jinak je to suprovy auticko sem fakt spokojenej ma to el. sibr, central, uz i radio usb/cd mp3/sd/mmc, vzadu repra, tonovan skla (o bude mit asi kazdej) Dokonce i naklapeni svetel funguje :) Spojka je tvrda jak blazen zabirala nahore, ted sem to trosku povolil jeste sem stim nejel zkousel sem jen pred garazi rozjezd a sla mnohem lepe;). Jinak v nadrzce na vodu olej s vodou, na vicku bila srajda ale olej vypada v pohode, ted uz stim jezdit nebudu, da se to do servisu a bude. Pak si budu jeste muset udelat brzdy v kufru sem nasel dot3:ticho a ma tam byt 4 takze radsi vymenim, vim co se mi stalo u motorky - proslapnul sem zadni brzdu, jeste ze mi fungovala furt predni :o

Jinak pri brzdeni se mi zda jako by to poposkakovalo nebo vybrovalo (predni) nevim jak to popsat ale to bude asi spatnou geometrii - tahne mi to doleva. Z venka vypada super, predek byl uz delanej ale nic strasnyho. Ty vibrace mi to dela kdyz brzdim treba z 90, po meste je to v pohode. Mozna to bude zavzdusneny nebo to dot3 protoze se mi zda ze je pedal gomovej a ma docela dlouhej mrtvej chod nez to zacne brzdit. Jeste zimaky mam vybrany 165/70 r13 79T Barum Polaris 2, zatim sou tam letnaky. Posledni co me bude cekat na jare budou tlumice.

Odesláno

Keď vybruje volant pri brzdení tak to najskôr bude krivý kotúč. To ťahanie do strany bude asi najskôr brzda. Predné brzdy sa dajú pretesniť a rozhýbať pomerne lacno a plné kotúče tiež nie sú drahé. Dlhý chod brzdového pedálu tiež tiež vypovedá o zjazdených kotúčoch a doštičkách.

Tie zimné pneu mám také isté a som s nimi spokojný.

Odesláno

no kouknu na to az se mi vrati ze servisu, to stema brzdama je mozny protoze se mi zda ze kdyz brzdim a pustim volant tak to jede rovne:nevim ale nejsem si jistej jel sem stim autem celkem 3x uz ho nechci dal trapit:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak za 10200 udelano tesneni, zabrouseni novy gufera na ventilech, vacce a klikovce, novy svice, novy olej + filtr + vzduch filtr, rozvody, drazkovanej remen + kladka a klinovej remen :papa

Akorat co se mi nezdalo kdyz sem jel domu ukazovalo mi to teplotu kolem 90 nebo tesne za a kdyz sem trochu pridal nebo byl kopec tak to lezlo i dal ale jeste ani ne na tu prvni carku(asi 100°C) dalsi carka je pak 110 - je to normalni nebo je to treba zavzdusneny?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...