Burisek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: invalida Předpokládám,že by to mohlo fugovat stejně i na 306 sedan,nebo se snad mýlím? Určitě.... jen do toho Citovat
Burisek Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Tornado Burisek: jo tak uz vim od koho tu fotku mam. Jsem si nemohl vzpomenout. Tenkrat jsme si ji ulozil, ze to budu podle ni delat. Ja ten naraznik sundaval i z duvodu utesneni gumove pruchodky, kde vedou kabely od osvetleni SPZ. Mel jsem ji prasklou a tekla mi tama voda do auta. To je v pořádku,od toho tu jsou aby druhým pomohly...... :super Citovat
Cappry Odesláno 27. listopad 2008 Autor Odesláno 27. listopad 2008 Chystam se je na sedanu starem modelu montovat, tak pak dam jedet jak to slo s tim naraznikem. LCD displey jsem uz dnes natahnul. Asi nejlepsi umisteni LCD je na zpetnem zrcatku, jak to tu uz probirali. Kvuli montaze i prakticnosti. A az budu mit cas tak se vrhnu na zbytek.;) Citovat
Burisek Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 ten můj displej je trošku větší a nad zrcátko se mi nevešel.....,tak je tam kde je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.