Čipos Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 mam dotaz essli to auto este mas tak bych potřeboval přední kapotu, pravy blatník, a přední nárazník díky!! Citovat
Doyle Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Původně zaslal: Čipos mam dotaz essli to auto este mas tak bych potřeboval přední kapotu, pravy blatník, a přední nárazník díky!! Naraznik a světla a nějake delaši blbiny ..plechařinu nemam Citovat
Stiv Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Ahoj, mám prosbu potřeboval bych spínačku i s klíčkem jestli ji ještě máš, nevim jestli jsou ve všech typech stejné, já mam 1.4 r.v.91 a vedou mě do ní 4kabely Citovat
Doyle Odesláno 3. leden 2009 Autor Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: Stiv Ahoj, mám prosbu potřeboval bych spínačku i s klíčkem jestli ji ještě máš, nevim jestli jsou ve všech typech stejné, já mam 1.4 r.v.91 a vedou mě do ní 4kabely Ahoj- Auto už nemám i když se mi tu stále valí dost věcí, spínací skříňka v nich bohužel není Citovat
ambroz Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 zdravim: mam zaujem o otackomer ak este je mam 205 gti a vedla tachometra mam hidiny sekol by mi otackomer dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.