Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jako neco fakt hooodne podobneho tam je... o vik jestli nebude moc velka kosa tak to zkusim rozhodit a uvidime... jako a knizku Jak na to mam taky, a uz nekolikrat sem do ni cumel,ale toto sem nevidel tak sem asi tupej :D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: kibib

Na 290 strane.:super

a to kde v knize jak na to Těžko :papa

Guest servisman
Odesláno

já do ni koukal mám jak na 306 i 406 ale na str.290 u 306 se povídá o pojistkách a to je k brzdám kur---- daleko a u 406 je na str 290 zase přední nárazník takže to samé :aut

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

:Dtaková knihovnička

aspoň vím kde hledat vem že se to hodí,protože to v knize kolikrát není.A pokud někdo prodáva za hubičku tak ji neber ,jen jsem kupoval Lagunu a 406 protože to byla novinka a tyto auta jsem měl ,ještě chybí 405 ale tu jsem už prodal ;)

Odesláno

zdravim, tak sem to dneska rozebral a docela sem koukal... :) vedel sem jen to, ze jak sem tam minule lezl tak se mi to zdalo nejaky divny a tak sem to zavrel.... ale tentokrate po prostudovani par obrazku co jsou uvedeny vejs sem zjistil to, ze ten muj samostav je slozenej ze dvou ruznych tipu... kousek toho plechu jak je jakoby pod tou zubatou matkou a ta samotna zubata matka je z toho tipu co sem uvadel ja (ten starej), ale ten pruzici plech jak by mel pootacet tou matkou je z novejsiho typu takovej ten dlouhej jak je hooooodne moc podobnej z fotek od Honzy... vubec nevim, jak to mohli takle minuli majitele pri delaji brzd doprznit... cely to ma za nasledek, ze ta stara matka je jakoby malyho prumeru a vubec se nedotyka na vhodnych mistech toho plechu a tak tam je ouplne na volno a za cas se mi asi vzdy povolila... no tak sem to zatim jen nejak heftnul a musim si sehnat celej samostav...

tak Vam diky za rady a foto... ;) Peugeotum zdar jak Brno :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...