Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chcem sa spitat ako zistim ake ET patri na 206tku chcem kupit elektrony a vo vyhladavači mi to ponuka ET 15 25 35 a neviem ktore je najlepsie dik je to 1,4 HDI dik za rady

:myslim

Odesláno

pockaj Ouragany je nazov alebo znacka nejakich elektronov ktore sa oreginal davaju na 206tku. dobre som to pochopil? A co mi to može sposobovat ked tam dam tie s ET 15 a co ak tam dam tie s ET 35 alebo 25? ktore bi ste dali vy a preco? Alebo Ktore su naj?

Odesláno

Ouragan jsou originál litá kola na 206. Teda jeden z typů.

ET- tady v tomto odkazu máš problematiku vysvětlenou i znázorněnou. ;)

Čím nižší ET, tím víc máš kola ven z blatníku (hodně nízké ET- mohou ti vadit blatníky), čím větší ET tím jsou kola víc zalezlá dovnitř (mohou ti vadit brzdiče).

Já doporučuji volit ET co nejblíže tomu co máš v TP nebo nejbližší co mají original litá kola- tudíž 25 z těch co si uvedl ty. :)

Odesláno

čiže naj su nieco medzi 22-34 ak som tomu porozumel spravne. ale preco v katalogu nukaju aj ET35. Alebo je to tak že predaju aj sučiastku ktora može niečomu vadit a zadrhavat a viac sa nestaraju. je to k jedu lebo sa mi najviac pacia akurat tie s tim ET 35 naporazenie

Odesláno
Původně zaslal: kaper

čiže naj su nieco medzi 22-34 ak som tomu porozumel spravne. ale preco v katalogu nukaju aj ET35. Alebo je to tak že predaju aj sučiastku ktora može niečomu vadit a zadrhavat a viac sa nestaraju. je to k jedu lebo sa mi najviac pacia akurat tie s tim ET 35 naporazenie

To ET35 si taky někdo může koupit na 206, ale s tím že použije podložky aby se dostal na to ET které potřebuje. V tomto případě tedy 10mm podložky.

Projdi si toto téma. ;)

Odesláno

viš to je pre odca dochodcu a vysvetlit mu ze pozložky jazdnim vlastnostiam pri jeho max 100km/h nevadia sa mi nepodari a inak tie s tim ET25 budu bez problemov?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...