Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na nasi televizi mame horsi prijem analogu,nevim cim to je,pac to je na private,ale je horsi signal! takze se chci zeptat,jestli kdyz poridim digital,jestli to bude jeste horsi,stejne nebo lepsi? popravde se v tom zatim vubec neorijentuju!

Odesláno

Záleží na tom aké máš vykrytie digitálnym signálom. Ak je slabý tak je lepšie analóg. Pri tom sa prejaví slabý signál zrnením, prípadne vypydávaním farby, Pri digitále sa prejaví mrznutím obrazu alebo rozpadom na štvorčeky. Digitál má výhodu v tom že sa dá použit väčšia anténa a kvalitný konvertor čo dosť často pomôže. Neviem ako u vás ale u nás keď som chcel digitálnu televíziu tak som zavolal firme ktorá to prevádzkuje, oni prišli, zmerali signál, odporučili anténu a po odsúhlasení ceny i namontovali a sprevádzkovali. Záleží na tom aké možnosti sú v konkrétnej lokalite.

Odesláno

a je mozne nekde zjistit silu signalu,jsem na okraji hradci kraloveho! jak pisu,je to na private a majitel rekl,ze zadnej digital resit nebude! tak jsem rekl,ze tu krabicku koupim ze sveho,ale jestli se to vubec vyplati! jinak analog pojede porad dal nebo ho nekdy uplne vypnou?

Odesláno

analog se bude kompletne vypinat, doporucuju sehnat nakyho znamyho s stb a antenou a vyzkouset primo na miste. treba ti bude stacit i pokojova antena, ale trebas budes potrebovat smerovku s predzesikem. Vis alespon odkud jde v Hradci signal? jestli ho mas po smeru nebo si otocenej jinam? Dale panelak, bytovka ci RD to kvuli umisteni venkovni anteny atd...

EDIT > ted chytas analog jak? STA nebo mas vlastni antenu?

[upravil dne 24/11/08 buml]

Odesláno

jsme rodinej dum a odkud jde signal vubec netusim,zacal jsem to resit teprve vcera! jinak popravde se mi nechce do investovat moc penez,pac dodelam skolu a stehuju se! jinak zadny znamyho na zmereni nemam!

Odesláno

jako uplne bez telky,hele tak to asi ne! kdyz ten nekvalitni signal je dost a jeste k tomu se analog ma tedy uplne vypnout,tak ten digital budu muset koupit! jinak kdyb nekdo pujcil tu krabici jen na vyzkouseni!

Odesláno

zkus najit kde je vysilac a jak ses na nej nasmerovanej, ja v Neratovicicd na antenu 25x20 s predzesikem chytal prazsky vysilace. a ten stb si pak pri stehovani vezmes sebou. a jeste si mi neodpovedel jakou mas antenu ted? protoze jestli je do samostatna, tak by mela stacit jen ta krabicka.

Odesláno

kup síto se zesilovačem, digi v hk není ani ťuk, taky sem hledal signál, je třeba dát antenu co nejvýš, hk je strašně zasra... signalama a elektrikou a chytit normálně telku je hrůza.

pokojovky nezkoušej tam chytneš tak čt1, se sítem 1, 2, nova a polskoTVP1

Odesláno
Původně zaslal: ondra123

kup síto se zesilovačem, digi v hk není ani ťuk, taky sem hledal signál, je třeba dát antenu co nejvýš, hk je strašně zasra... signalama a elektrikou a chytit normálně telku je hrůza.

pokojovky nezkoušej tam chytneš tak čt1, se sítem 1, 2, nova a polskoTVP1

takze ani zesilovac mi nepomuze? nebo co je to to sito?

Odesláno

tak problem vyresen,byla v prdeli jedna koncovka na prodluzovacce k antene a to jsem ji trikrat menil,tak nevim co jsem po 4 udelal jinak! jinak ten digital resit teda zatim nebudu,takze v sem diky za rady a omlouvam se,ze to nakonec byla takova prkotina!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...