oni Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 na nasi televizi mame horsi prijem analogu,nevim cim to je,pac to je na private,ale je horsi signal! takze se chci zeptat,jestli kdyz poridim digital,jestli to bude jeste horsi,stejne nebo lepsi? popravde se v tom zatim vubec neorijentuju! Citovat
pastorek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Záleží na tom aké máš vykrytie digitálnym signálom. Ak je slabý tak je lepšie analóg. Pri tom sa prejaví slabý signál zrnením, prípadne vypydávaním farby, Pri digitále sa prejaví mrznutím obrazu alebo rozpadom na štvorčeky. Digitál má výhodu v tom že sa dá použit väčšia anténa a kvalitný konvertor čo dosť často pomôže. Neviem ako u vás ale u nás keď som chcel digitálnu televíziu tak som zavolal firme ktorá to prevádzkuje, oni prišli, zmerali signál, odporučili anténu a po odsúhlasení ceny i namontovali a sprevádzkovali. Záleží na tom aké možnosti sú v konkrétnej lokalite. Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 a je mozne nekde zjistit silu signalu,jsem na okraji hradci kraloveho! jak pisu,je to na private a majitel rekl,ze zadnej digital resit nebude! tak jsem rekl,ze tu krabicku koupim ze sveho,ale jestli se to vubec vyplati! jinak analog pojede porad dal nebo ho nekdy uplne vypnou? Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 analog se bude kompletne vypinat, doporucuju sehnat nakyho znamyho s stb a antenou a vyzkouset primo na miste. treba ti bude stacit i pokojova antena, ale trebas budes potrebovat smerovku s predzesikem. Vis alespon odkud jde v Hradci signal? jestli ho mas po smeru nebo si otocenej jinam? Dale panelak, bytovka ci RD to kvuli umisteni venkovni anteny atd... EDIT > ted chytas analog jak? STA nebo mas vlastni antenu? [upravil dne 24/11/08 buml] Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 jsme rodinej dum a odkud jde signal vubec netusim,zacal jsem to resit teprve vcera! jinak popravde se mi nechce do investovat moc penez,pac dodelam skolu a stehuju se! jinak zadny znamyho na zmereni nemam! Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 pak bych se na to.... a vydrzel bych bud s nekvalitnim signalem a nebo uplne bez Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 jako uplne bez telky,hele tak to asi ne! kdyz ten nekvalitni signal je dost a jeste k tomu se analog ma tedy uplne vypnout,tak ten digital budu muset koupit! jinak kdyb nekdo pujcil tu krabici jen na vyzkouseni! Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 zkus najit kde je vysilac a jak ses na nej nasmerovanej, ja v Neratovicicd na antenu 25x20 s predzesikem chytal prazsky vysilace. a ten stb si pak pri stehovani vezmes sebou. a jeste si mi neodpovedel jakou mas antenu ted? protoze jestli je do samostatna, tak by mela stacit jen ta krabicka. Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 no antena je klasicka dratova u komina! ten vysilac zjistim a polohu anteny taky! Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 no pak bych predpokladal, ze by mel stacit stb, existujou firmy, ktere ti proti zaloze stb pujci na vyzkouseni, zkus ve svem okoli pohledat Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 tak jsem zjistil ze digitalize v hradci ma probehnout az v roce 2010,takze jak? ja bych ted zkusil koupit zesilovac k telce! Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 tak a mas o starost min:D zkus si vybrat trebatady Citovat
ondra123 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 kup síto se zesilovačem, digi v hk není ani ťuk, taky sem hledal signál, je třeba dát antenu co nejvýš, hk je strašně zasra... signalama a elektrikou a chytit normálně telku je hrůza. pokojovky nezkoušej tam chytneš tak čt1, se sítem 1, 2, nova a polskoTVP1 Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: ondra123 kup síto se zesilovačem, digi v hk není ani ťuk, taky sem hledal signál, je třeba dát antenu co nejvýš, hk je strašně zasra... signalama a elektrikou a chytit normálně telku je hrůza. pokojovky nezkoušej tam chytneš tak čt1, se sítem 1, 2, nova a polskoTVP1 takze ani zesilovac mi nepomuze? nebo co je to to sito? Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 tohle je sito se zesilovacem, hlavne bacha, nekupovat Polskou vyrobu Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 tak problem vyresen,byla v prdeli jedna koncovka na prodluzovacce k antene a to jsem ji trikrat menil,tak nevim co jsem po 4 udelal jinak! jinak ten digital resit teda zatim nebudu,takze v sem diky za rady a omlouvam se,ze to nakonec byla takova prkotina! Citovat
buml Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 no jo, prkotiny jsou na hledani nejhorsi:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.