Martensio Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Zdravím pánové, tak se mi pomalu blíží STK a moc se mi nechce dávat za zadní sedačky zase tu mříž. Nemá někdo zkušenosti s odstraněním přestavby N1 v techničáku ? Citovat
Dakula475 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Jo jde to, už jsem to před časem zjišťoval. Ale musíš dodatečně zaplatit DPH. Registarce vozidel to prý okamžitě předává finančáku. Stejně tak, když tě policie zastaví na silnici a ty tam tu přepážku nemáš - o tý policii jsem to jen slyšel. Citovat
Martensio Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 A jak policajti poznají, že ji tam máš mít ? V malém techničáku to přece není. A když jsem auto koupil jako druhý majitel,tak jediná možnost pro zrušení přestavby je doplatit DPH ? Citovat
JarinoRS Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 ak ho nemas v podnikani a DPH si si neuplatnil tak tu mrezu daj kludne prec, na teba sa to dph nevztahuje. vy este mate 2 technicaky??? my sme mali kedysi, ale pamatam si, ze aj v malom sme mali kategoria vozidla - M1 alebo N1. Citovat
jarinek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Tak v malým TP to náhodou je. Druh vozidla. Citovat
jarinek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Ale taky by mě zajímalo co je k tomu všechno potřeba. Citovat
JarinoRS Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 prave tu krasne vidiet nezmyselnost celeho cirkusu okolo DPH a debilnych mrezi. minule som potreboval nieco vacsie previezt na \"nakladnej\" KII Ceed s mrezou. Kym by som odmontoval mrezu a plech za zadnymi sedadlami skocil som radsej pre nenakladnu 307, sklopil sedaky a bolo to tam hned. vivat debilizmus by czechoslovakia Citovat
Martensio Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Druh vozidla je v malém techničáku - OSOBNI AUTOMOBIL a o N1 se tam vůbec nepíše. Citovat
jarinek Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Já tam nemám N1, ale druh vozidla : nákladní automobil. A to mám 206SW Citovat
permonik7 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Pokud je tam napsáno OSOBNÍ = M1, pokud je uvedeno NÁKLADNÍ=N1 ( takže s mříží). Já tam mám napsáno osobní a to mám 307 break;) [upravil dne 24/11/08 permonik7] Citovat
Martensio Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 A co když mám ve velkém techničáku 1 Druh vozidla - Osobní automobil 2 Montážní 3 Kategorie vozidla ( zkratka ) - M1 Musím mít tu mříž vzadu ? Hned po koupi auta,jsem ji odmontoval. Citovat
permonik7 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 To byla poznámka k malému techničáku:) A velký neřeším, ten s sebou nevozím ( protože ho hlavně vůbec nemám). Ale třeba k motorce: ve velkém mám převodovku automatickou, v malém manuální a ve skutečnosti je tam variátor;) Systém \"vyber si a uvidíš\" Citovat
permonik7 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Martensio: Pokud máš v malém TP osobní automobil, tak to tam mít nemusíš. Navíc v tom velkém, píšeš, že máš taky napsáno osobní a zkratku M1 = pak není co řešit a přepážka tam být nemusí [upravil dne 24/11/08 permonik7] Citovat
Pajda Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 V práci mám postup přímo od PČR jak zrušit N1 i M1. Ve čtvrtek to sem dám. Speciální montážní musí mít přepážku taky. Je ve velkém TP a auto bez ní by nemělo projít ani evidenční kontrolou. [upravil dne 24.11.08 Pajda] Citovat
Dakula475 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Takže když tam máš M1, tak už je to obyčejný osobák. A tudíž bez mříže (přepážky :-) ) Citovat
negrbob Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Jak tak koukam tak je nas vic kdo by se ji rad zbavil. Ja jsem treti majitel auta presto vsechno jsem snim jezdil vzdy je ja. 2x bylo registrovano na firmu ted se prepsalo na obyc cloveka. Vzdy bylo v malem technicaku uvedno osobni. Ve velkem je sice osobni montazni. Premejslim ze ji take vyhodim ale furt nevim kdo a jestli vubec musi doplatit DPH. :-( Tak si pockam do ctvrtka na postup od Pajdy Citovat
negrbob Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Jak tak koukam tak je nas vic kdo by se ji rad zbavil. Ja jsem treti majitel auta presto vsechno jsem snim jezdil vzdy je ja. 2x bylo registrovano na firmu ted se prepsalo na obyc cloveka. Vzdy bylo v malem technicaku uvedno osobni. Ve velkem je sice osobni montazni. Premejslim ze ji take vyhodim ale furt nevim kdo a jestli vubec musi doplatit DPH. :-( Tak si pockam do ctvrtka na postup od Pajdy Citovat
Ticcino Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Máme v práci novou služební Oktávku (kombi), s mříží a černými samolepkami přes nejzadnější okna. V malém techničáku je uvedeno, že se jedná o nákladní auto. Citovat
Pajda Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 M1 byly v malé TP psané jako osobní, vyráběly se cca 2 roky. Nemají zatmavená zadní okna. N1 byly v malém TP jako nákladní, jsou dodnes \"vyráběna\". Někdy se kvůli přepážce sníží počet míst (např 207 SW, 307 SW a některé nové Partnery.) Zadní okna jsou zakryta folií. [upravil dne 26.11.08 Pajda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.