Jalousek Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 zdravim všechny,dnes rano jsem šel do auta a chtěl jsem otevřít pate dveře lehce jsem za ně vzal,ale nešli jen to tak zakřupalo,nechal jsem to bejt a nastartoval a kdyz jsem zapnul zadni stěrač okno prasklo a roletělo se na tisíc kouskú!!! Tak se chci zeptat jestli se to někomu uz stalo nebo jsem jedinej. Mám strach že si koupim nový sklo za 5-6 tisic a udelami to znova:( Citovat
Guest servisman Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 že by druhej Neon ?? něco podobné měl u své 406 Citovat
Jalousek Odesláno 23. listopad 2008 Autor Odesláno 23. listopad 2008 dik za odpověd,ale to mi moc nepomohlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: Jalousek dik za odpověd,ale to mi moc nepomohlo. zde je ten příspěvek Citovat
Creams Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 JJ to se sem tam stáva.... proto mám pojištěne všechny okna.... Citovat
dolly1010 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Proč si to sem psal? Teď se bojim že mi ráno praskne sklo. Jak vevnitř topim a venku je zima tak to všude křupe a praská. Ale zatim nic neprasklo, takže pohoda Citovat
Jalousek Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 dik za odkaz,fakt zajimavy. budu teda doufat ze se to stava jednou za deset let,takze by me to nemuselo uz potkat. Citovat
Neon Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Jalousek dik za odkaz,fakt zajimavy. budu teda doufat ze se to stava jednou za deset let,takze by me to nemuselo uz potkat. Buď vklidu, mně to nový zatim drží ... \"ťuk, ťuk\" ... Ale v tvém případě, když mrzne bych řekl, že je to pravděpodobnější, než to, co se stalo mně ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.