crazybiker Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Tiez pridavam,este letne fotky pred tuning zrazom :-)) foto1 este ten predok ma sere :-( foto2 ale uz mam pripraveny mickovy naraznik, a mickovy motor :-) rozhodol som sa ponechat a trosku zgeneralkovat,ten motor jednoducho patri do toho auta :-)) [upravil dne 19/1/11 14:46 crazybiker] Citovat
Nostradamus Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 \"crazybiker\" veľmi pekná 405 a som si všimol že mám tie isté PNEUMATIKY ako ty Citovat
crazybiker Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 nooo,ono vpredu mam continentalky priemum contact,ale vzadu mam uz matador aquaplainnging ci jak sa to pise.Pred tym som mal na peugeote aj vzdau premium contact,no v dazdi mi vyletel zadok :-S tak dozadu som preto radsej nieco take viac vzorkovane som dal,inac vpredu spokojnost :-)) a dik.ono vyjde uzu lepsie pocasie tak sa to dorobi :-)) chcem este trochu precaludnit aj vnutrajsok,len nemam garaz,tak preto ted caka aj 405 na lepsie pocasie,inac nejazdena v zime :-D sol jej skodi :-D Citovat
Peca24 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 u me je to aktualne asi nejak takhle:D Citovat
Peca24 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 no prace je tam moc a nemam na to moc casu vidim to tak na mesic Citovat
šmudla Odesláno 16. duben 2011 Odesláno 16. duben 2011 To mě na autě odešla spojka, shanim lamelu, všude prodavaji jen sadu. Citovat
Bohouš Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 Peca - do čeho jsi se to proboha pustil ???? :D:D:D Jinak tohle znám a smrdí to sakra investicí Citovat
Peca24 Odesláno 17. duben 2011 Odesláno 17. duben 2011 no pustil jsem se do vymeny toho co je na aute spatneho tzn :spojka-praskle oblozeni na lamele,vyfukove svody-totalne popraskane,vymena rozvodovky z puvodni MI16 za origo T16,oprava prevodovky-praskla radici vidlicka+vymena synchronu 1-2(mimochodem prevodovku uz nekdo predemnou kuchal a podle toho jak to poskladal tu musel byt velky trouba) a jeste nejake ty drobnosti k tomu takze asi tak jinak uz to skoro mam:papa Citovat
Capy Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 Taky pěkný v tomhle stavu jsem byl v zimě. At brzy zase jezdí Citovat
Bohouš Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 no pustil jsem se do vymeny toho co je na aute spatneho tzn :spojka-praskle oblozeni na lamele,vyfukove svody-totalne popraskane,vymena rozvodovky z puvodni MI16 za origo T16,oprava prevodovky-praskla radici vidlicka+vymena synchronu 1-2(mimochodem prevodovku uz nekdo predemnou kuchal a podle toho jak to poskladal tu musel byt velky trouba) a jeste nejake ty drobnosti k tomu takze asi tak jinak uz to skoro mam:papa Mě hlavně zajímá jestli to auto jezdí, respektive tlačí tak jak má Jinak koukám, že jsem to dal do správných rukou......já už na to fakt neměl sílu. STI není taková rarita, ale zase je na to na netu hafo dílů víceméně za hubičku a jede to poměrně slušně Citovat
Peca24 Odesláno 18. duben 2011 Odesláno 18. duben 2011 no s takhle popraskanyma svodama jak byly tady to fakt do plna nepojede ale ted jsou svody opravene takze ocekavam zazraky a co se tyka udajne nedostupnosti nahradnich dilu tak s tim jsem se zatim nesetkal staci mit sikovne zname treba zrovna dnes jsem dotahnul dom fungl novou spojkovou lamelu v origo peugeot krabici za lidovych tisic kc !! co vic si prat Citovat
Stuchy Odesláno 17. červen 2011 Odesláno 17. červen 2011 dneska už jen na víkend pro radost po koupi 406 mi spí v garáži Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Tak tohle byla naše bejvalá krasavice,neskutečnej držák 1.9D,teď jezdí někde v Brně! [upravil dne 6/8/11 od Charlie 1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.